IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Китаец погреба Porsche Cayenne

Мъжът твърди, че е катастрофирал заради производствен дефект

Китаец погреба Porsche Cayenne

Китаецът Хао Ган организира тържествено погребение на автомобила си Porsche Cayenne. Мъжът катастрофирал заради производствен дефект и с постъпката си искал да предупреди собствениците на модела, пише Orange News
Китаец погреба Porsche Cayenne
„Бях безкрайно щастлив, след като си купих колата на мечтите си - Porsche Cayenne – разказва Хао Ган. – След това обаче останах шокиран, тъй като спирачките отказаха, докато пътувахме с жена ми. Блъснахме се в колата пред нас и е цяло чудо, че оцеляхме. Дошлите на мястото на катастрофата експерти казаха, че спирачките не са задействали, защото двигателят не е бил поставен правилно.”

В сервиза обаче казали на мъжа, че няма да го компенсират и сам трябва да плати за ремонта. Затова и Ган решил да остави автомобила пред фирмения магазин на Porsche в знак на протест.

„Това е мястото за вечен покой на бедния автомобил. Ще е проява на неуважение той да бъде преместен”, категоричен е Хао Ган.

Уточняваме, че до този момент за проблеми със спирачките или пък със разположението на двигателя при Cayenne не е съобщавано.

Снимка: sxgov.cn

Тагове: porsche cayenne
0 от 500
  • #6
    12 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Бавно,но сигурно китайците ще разберат,че по-големи ментета от китайските са немските.И едните и другите са царе на ментаците,но немците в последните години са непоклатими на първото място.
  • #5
    17 rate up comment 9 rate down comment
    Дошо ( преди 10 години )
    Че какво пречи двигателя да не е на мястото си?Колко му е да има дефектен тампон?В *** на ВАГ е пълно с дефектни компоненти.Те едет фарове не могат да монтират какво остава за двигател
  • #4
    13 rate up comment 15 rate down comment
    Дошо ( преди 10 години )
    Така са *** на ВАГ.Разпадат се на пътя
  • #3
    10 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Тази новина малко звучи като първоаприлска. Първо! Експертите, били казали че двигателя не бил поставен правилно!!! Ха ха хаа това звучи като виц, още по-голям виц е че заради двигателя отказали спирачките!! /Че този човек как е спирал преди да се блъсне?/ И трето случая изглежда така, че човека все едно няма средства да си оправи колата, застраховка нямал ли е? Кой си купува Порше, но пести пари от застраховка? Звучи като беден човек, който е дал всичките си спестявания за спортен СУВ, само че от къде пари да обслужва тази скъпа кола? И като е толкова беден защо погребва колата, вместо да я оправи и продаде или най-малкото да я разпродаде на части, за да си избие парите. Цялата историйка смърди на фалш.
  • #2
    16 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    "...спирачките не са задействали, защото двигателят не е бил поставен правилно" Ха-ха, не знаех че в даден модел автомобил има няколко възможности за поставяне на двигателя, сред които има и неправилни. Че и спирачките се прецакали от това. Егати плиткоумната новина.
  • #1
    15 rate up comment 11 rate down comment
    Бай Уй ( преди 10 години )
    По вероятно е проблемът да е бил задкормилното устройство.