IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

По-спортна визия за Subaru Outback

Моделът ще се предлага единствено в Австралия

По-спортна визия за Subaru Outback

Японската компания Subaru показа нова версия на своя модел Outback. Тя е предназначена за по-тежки терени като ще се предлага единствено на пазара в Австралия.
По-спортна визия за Subaru Outback
Сравнен с европейските и американските версии, австралийският Outback се отличава с по-груба, спортна визия. Новостите се изразяват в допълнителните предпазни елементи по каросерията, релсите на покрива, тонираните фарове, боядисаните в тъмно сиво джанти, различната решетка на радиатора и др. Промени по окачването или по двигателя и трансмисията не са правени.
По-спортна визия за Subaru Outback
Управляващият директор на Subaru Australia Ник Сийнър уточни, че моделът е създаден според изискванията на клиентите, като заяви: "Получихме обратна връзка от нашите клиенти, които ни споделиха, че искат Outback с по-добра защита на тялото и по-спортна визия. Вслушахме се в съветите им и създадохме усъвършенстван Outback. Сега моделът е още по-добро решение за селските или планински пътища, където качествата му са особено полезни и ценени".
По-спортна визия за Subaru Outback
Директорът допълни, че при новата версия са вложени подобрения на стойност около 2500 долара, но цената на модела спрямо старата модификация ще бъде увеличена със само 500 долара. А това означава, че базовата версия за местния пазар Outback 2.5i CVT ще се предлага срещу 38 990 долара, докато топ моделът Outback 3.6R ще струва 57 990 долара.
По-спортна визия за Subaru Outback
По-спортна визия за Subaru Outback
Снимки: Subaru

Тагове: subaru outback
0 от 500
  • #10
    4 rate up comment 0 rate down comment
    фолксваген ( преди 11 години )
    Не знам ама тябва да си егати кауна че да плюеш по Субару!! Това е ултимейт кола, особено за българия, единствения недостатък е че боксера гори малко повече ама това се преживява. А на тоя плювач му пожелавам никога да не може да си изкара шофьорския глокс като порасне и цял живот с рейса да ходи, да гледа "грозните" субарута през прозореца и да се на.ира от завист мизерника долен!
  • #9
    13 rate up comment 4 rate down comment
    hawkeye ( преди 11 години )
    Subaru rulz :)
  • #8
    8 rate up comment 2 rate down comment
    Кико ( преди 11 години )
    До КАТ: "Саааашеееее,Саше. Мноо *** си бе Саше!"
  • #7
    12 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Чудесно знам какво си визирал, това е шофьорска грешка на старец, ютуб е пълен с ***, които вместо спирачка натискат газта и се гипсират. Абсолютно невъзможно поведение при дефект в скоростна кутия, почети малко и после може отново да коментираме случая. Отделно първоначалната теория на кат, спокойно може да влезе в някоя световна класация за *** изказвания :)
  • #6
    8 rate up comment 17 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Може и да не е кой знае колко красива, но пак е по-добре от Тойота. Субару е BMW-то на японците, а Тойота - японския опел
  • #5
    23 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Скоростната кутия на субару е една от най-надежните в индустрията, изобщо като пишете нещо, мислите ли, или просто в главата плуват фекалии? Субару единствено и само респект може да буди.
  • #4
    21 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Хубаво, тъкмо щях да напиша същото като вас колеги по долу, ама наистина дизайна много им куца....та ако техническите характеристики на колите на субару са толкова добри колкото казват (не съм имал никога субару), то създаването на един хубав дизайн би я превърнала б бест селър.
  • #3
    18 rate up comment 26 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    То хубаво че не им е силна страна но не е нормално да се предлага кола през 2013 с дизайн от 1998 г
  • #2
    37 rate up comment 10 rate down comment
    Субару ( преди 11 години )
    Като подкараш тази кола разбираш, че дизайна не е всичко. Субару никога не са търсили най-атрактивният дизайн. Силата на тази марка е съвсем другаде,,,,
  • #1
    22 rate up comment 24 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Тея не могат да докарат хубав дизайн и това е...