IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-възрастната шофьорка на планетата получи безплатен автомобил

След като се оплака от минивана си, 105-годишната дама седна зад волана на нова Honda Civic

Най-възрастната шофьорка на планетата получи безплатен автомобил

Едит Кирчмайер от Калифорния бе официално призната за най-възрастната жена-шофьор на планетата. Тя е на 105 години, като кара автомобил вече 86 г. Учила се е зад волана на легендарния Ford Model T, като за целия си шофьорски стаж не е глобявана нито веднъж и не е попадала в пътен инцидент.
Най-възрастната шофьорка на планетата получи безплатен автомобил
Наскоро г-жа Кирчмайер се оплакала във Facebook (между другото американката е и най-възрастният регистриран потребител на социалната мрежа), че има сериозни технически проблеми с минивана си. Само няколко дни по-късно дамата била изненадана приятно, след като пред нейния дом се появил чисто нов автомобил – Honda Civic.

Машината била подарена на дамата от неизвестен доброжелател, който изрично пожелал анонимност. Според някои издания в САЩ, това е самата компанията Honda, но доказателства за това няма как да бъдат намерени. А г-жа Кирчмайер смело подкара своя нов автомобил и дори публикува своя снимка зад волана му.

Снимки: Facebook

Тагове: honda civic
0 от 500
  • #8
    8 rate up comment 25 rate down comment
    Germany ( преди 10 години )
    дааааааааааааа съвсем нямате чувство за хумор.нали е тоя форум за маитап,истинските коли са ...наистина.тука е като няма какво да правиш и се дърляте без никои да слуша другия.общо взето пука ми за проблемите на хонда.нито имам нито ги ща.карал съм -не ме кефят.все същото от 95-до сега.нужда от яки обороти да върви.слабост в тръгването от ниски обороти,лоша стабилност.даже презряната тоиота е по-добре.но пък и двете предизвикват спонтанна погнуса с вида си.та маитап да става.
  • #7
    20 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    И аз не съм фен на Хонда, но мисля че и отива на бабето таква младежка колица:)
  • #6
    28 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Не си оригинален,не съм им фен на Хонда...но да кажеш че с нея ще има проблеми,не знам тогава за другите марки!
  • #5
    5 rate up comment 33 rate down comment
    Germany ( преди 10 години )
    макар че що за приятел би ти подарил японска кола.някои се е избъзикал.демек -на ти хонда да се видишп в проблеми,това с вана нищо не е.
  • #4
    4 rate up comment 12 rate down comment
    Germany ( преди 10 години )
    всеизвестно е че съм *** до безобразие,*** никъде не видях да пише че е карала или минивана е бил форд.нито че самата фирма хонда и е подарила сивика.то не съм запознат с моделите на хонда обаче сигурно имат миниван.ако бяха те по-вероятно е да и подарят такъв.по скоро някои неен приятел от феиса.
  • #3
    31 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Ееее, какво ли е да минеш през всички епохи на автомобилостроенето. От автомобили с дизйн и устройство близо до каручката, да до днешните най-тек бангии;)Всичко се променя заедно с теб.
  • #2
    26 rate up comment 1 rate down comment
    Triforce ( преди 10 години )
    Най-добрата реклама! Да подариш на 105 годишен човек нов автомобил с 5 години гаранция! Това е удар под кръста на марката на миниванът, която и да е тя! Но така се прави - цял живот караш Форд и накрая ти се подиграват!
  • #1
    39 rate up comment 1 rate down comment
    !??!?! ( преди 10 години )
    FORD да се научат как се прави а не само снимка за спомен с клиент, който си купува 16-ти пореден пикап от тях! Интересно каква марка е бил миниванът?