IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Уличен хулиган №1 на Грузия загина при катастрофа

Спортното BMW M5 на Георги Тевзадзе се е забило в дърво, той е бил пасажер в колата

Уличен хулиган №1 на Грузия загина при катастрофа

Георги Тевзадзе, който стана популярен с нелегалните си дрифт изпълнения по шосетата на Грузия, загина при катастрофа тази нощ. Колата е била управлявана от приятел на дрифтъра, а Тевзадзе се е возил на дясната пасажерска седалка, пише gazeta.ru.
Уличен хулиган №1 на Грузия загина при катастрофа
Инцидентът е станал около 3 часа тази нощ. Според информацията автомобилът се е забил с голяма скорост в крайпътно дърво, като цялата сила на удара е поела дясната страната на колата, където е седял Тевзадзе.
Уличен хулиган №1 на Грузия загина при катастрофа
Свидетел на случката заявява пред gazeta.ru, че преди инцидента Георги Тевзадзе е празнувал с приятели в ресторант в град Батуми. Към 3 часа дръфтъра и негов приятел се качили на спортното BMW M5, за да се приберат. Тевзадзе седнал на пасажерското място, а приятелят му застанал зад волана. Само няколко минути по-късно се чул силен шум от смачкани ламарини.

"Чу се ужасяващ удар. Затичахме се към мястото на катастрофата и видяхме, че това е BMW-то на Тевзадзе. Когато пристигнахме той вече беше мъртъв", посочва източникът на gazeta.ru, като твърди, че шофьорът на колата е бил напълно трезвен.
Уличен хулиган №1 на Грузия загина при катастрофа
Уличен хулиган №1 на Грузия загина при катастрофа
Видео с дрифт изпълненията на Тевзадзе вижте ТУК

0 от 500
  • #35
    0 rate up comment 0 rate down comment
    E34 ( преди 7 месеца )
    tozi znaeshe kakvo pravi.
  • #34
    2 rate up comment 0 rate down comment
    пс ( преди 6 години )
    не е въпроса до карането бе *** , с такива скорости не може да направиш нищо да избегнеш катастрофа , в градски условия е престъпление да се кара така , по малкото зло е станало , добре че не е погубил невинни хора .
  • #33
    15 rate up comment 5 rate down comment
    Не ( преди 10 години )
    Всъщност съпругата на въпросния чака дете от него. За това смятам, че този човек беше доста безотговорен. Освен глупавите му изпълнения насред градските улици, все пак не може да не помислиш малко и за собственото си семейство. Каква мъка може да им докараш. Да почива в мир човекът, пък а дано другите си вземат малко поука!
  • #32
    20 rate up comment 14 rate down comment
    на майка ти .... ( преди 10 години )
    Този "уличен хулиган" кара много по-добре от някой от вас ;) Да ви поставим в различни ситуации, нормални за шофьорите а не за дрифтъри да видим кой ще се справи по добре
  • #31
    20 rate up comment 5 rate down comment
    Super ( преди 10 години )
    Нашите бай *** са по опасни от този ***!
  • #30
    19 rate up comment 11 rate down comment
    ... ( преди 10 години )
    Този си беше опасен за хората. Никак не го слушаше главата. Като съм гледал видеата му съм се чудил как е все още жив, щом прави такива безумия. Е явно някой е решил да се пробва като него и се е оказало, че не може. Жалко, че хора загиват в катастрофи, но този си го просеше отдавна... не знам колко години е живял на вересия.
  • #29
    39 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Изгледай му клиповете в YouTube и после пак говори...София е пълна със същите ***...Колко трябва да си *** за дрифтиш между пешеходци?!
  • #28
    12 rate up comment 21 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Oбвинявате човека без да е допуснал грешка! някакъв си *** си помислил,че може да е като него и е убил един дрифтър с бъдеще!
  • #27
    30 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Тодор Дунев победи легендата на дрифта японеца ЙошихараТози грузинец кого е победил?
  • #26
    18 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Поредният, който ще остане без поколение и след два дни ще е жив само в главите на кварталните ***!