IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

MINI Paceman пристигна в България

Това е седмият член на възроденото семейство MINI

MINI Paceman пристигна в България

Най-новото попълнение в моделната гама на MINI пристига в България. Моделът Paceman е седмият член на семейството от автомобили на възродената британска марка и първото Sports Activity Coupé в премиум сегмента на малките и компактни возила.
MINI Paceman пристигна в България
Paceman представлява спортно купе с четири отделни седалки и сравнително голям багажник. Той запазва дизайнерските похвати, познати от останалите модели на MINI, както и типичното Go-Cart усещане при шофиране.

И докато външните форми са динамични и атрактивни, интериорът е гъвкав, ергономичен и шикозен. Серийното оборудване включва спортни седалки, подвижна централна конзола, климатична инсталация, електрическо регулиране на страничните огледала, електромеханично кормилно управление с функция Servotronic, MINI Radio CD с AUX-In-букса и др.
MINI Paceman пристигна в България
Сред опциите присъстват подгряване на седалките, електрически задвижван стъклен покрив, система за комфортен достъп, ксенонови фарове, активни светлини за завой и система за контролиране на дистанцията при паркиране (Park Distance Control). Освен това в MINI Paceman могат да бъдат ползвани и иновативните функции на MINI Connected като уеб-радио, Facebook и Twitter, Dynamic Music, Driving Excitement, Mission Control и MINIMALISM Analyser.

Помислено е и за удобното боравене в багажното отделение. То има нисък праг на товарене и предлага обем от 330 литра, който може да достигне до внушителните за MINI 1 080 литра при сгъване на облегалките на задните седалки.
MINI Paceman пристигна в България
При въвеждането на пазара на MINI Paceman ще се предлага избор между четири бензинови и дизелови двигателя. Задвижващи стандартно са предните колела, а като опция се предлага системата за двойно задвижване ALL4.

Гамата от двигатели включва MINI Cooper D Paceman (112 к.с.), MINI Cooper Paceman (122 к.с.), MINI Cooper SD Paceman (143 к.с.) и MINI Cooper S Paceman (184 к.с.).

По-късно гамата от модели ще бъде допълнена от MINI John Cooper Works Paceman.

Снимки: MINI

Тагове: mini paceman
0 от 500
  • #11
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Прометей ( преди 11 години )
    Има нишови автомобили. Вече има и ниша в нишата. Но ниша в нишата на нишата до сега никой не е правил. Нека сега всички индивидуалисти, на които им е било скучно, да се запътят към на-близкото представителство на BMW. Със сигурност ще разнообразят гледката пред кафенетата.
  • #10
    5 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Рядко грозен и нефункционален модел е Мини.Истинските Минита са английските. БМВ, колкото и да ги харесвам, като марка не мога да излъжа и да не кажа, че убиха идеята на Мини да бъде малък и икономичен градски автомобил. Английските Мини са класика. Все още виждам да се движат из Европа. Има ги и са наслада за окото...
  • #9
    8 rate up comment 5 rate down comment
    Wane ( преди 11 години )
    Това е най-нелепото Mini за момента. И на снимки и на пътя изглежда меко казано странно. Според мен ще е и най-слабо продаваният им модел, особено като се има предвид, че догодина излиза изцяло ново Mini.
  • #8
    6 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Моля не забравяйте че това не е кола за тези които си мечтаят за кола втора ръка и ако може на по-малко километри,а пък и ако не е катастрофилара е супер.
  • #7
    3 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Класика.
  • #6
    3 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Интересна линия има това Мини, някой май е преписвал от тетрадката на Евог :)))
  • #5
    9 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Грозно!
  • #4
    14 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Преди няколко дни , имаше скандал (спор) във FIAT, че с разширяване на 500,L,XL,X се губи идентичността .....и взеха решение количката да си остане малка, като оригиналния 500.Ще довършат започнатите модели, без да разширяват гамата 500, повече от това.
  • #3
    23 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Всичкото хубваво ама това отдавна не "мини"! Че то е по голямо и по тежко от старите модели на голф а за цената да не говорим. Фиат 500 е много по готина количка!
  • #2
    12 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Количката е страхотна, но цената и е самоубийствена , как ще ревете заради надуването си!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ще питате къде зимува Dacia, но ще е късно!!!