IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новото Cherokee демонстрира офроуд възможностите си

Моделът ще дебютира пред публика в Ню Йорк (Видео)

Новото Cherokee демонстрира офроуд възможностите си

Новото Cherokee демонстрира офроуд възможностите си
Необичайната външност на новото поколение Jeep Cherokee вече породи доста спорове между феновете на марката. Що се отнася до възможностите на возилото извън пътя обаче, спор няма - те са отлични.

Cherokee никога не е бил паркетен джип и новото му поколение продължава тази традиция. Да, външността е станала по-мека, дори градска, но проходимостта не страда от това.

Доказателство за сериозните офроуд възможности е разпространеното от американската марка видео. Материалът показва, че Jeep Cherokee може да нагази дълбоко сред дивата природа и да ви изведе от там. Не се съобщават подробности за трасето, през което преминава новото Cherokee, но наклонът в края на видеото изглежда доста сериозен.



Както вече стана ясно, познатият до сега под името Liberty модел ще се предлага с 4 агрегата. Два са бензиновите – 2.4 и 3.2 литра, и два дизелови – 2.0 и 3.0 литра. Информацията е неофициална, но се твърди, че с новите двигатели кросовърът ще бъде с около 45% по-икономичен от настоящия Liberty.

Всички подробности за Jeep Cherokee ще станат ясни в края на този месец по време на изложението в Ню Йорк. Моделът ще се произвежда в Толедо, щата Охайо.

Тагове: jeep liberty jeep cherokee
0 от 500