IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Toyota показа роудстъра GT 86

Кабриото засега е само концептуален модел

Toyota показа роудстъра GT 86

Само няколко дни преди откриването на автомобилния салон в Женева компанията Toyota публика официални фотографии на откритата версия на купето GT 86. Концептуалният модел носи името GT 86 Open, като неговият дизайн е дело на студио от Милано.
Toyota показа роудстъра GT 86
Официалният дебют на роустъра е насрочен за 5 март, като се очаква тогава представители на японския производител да разкрият и неговите технически характеристики. Тогава ще стане ясно и за кога Toyota планира неговото евентуално пускане в серийно производство.

Засега е известно, че роудстърът GT 86 Open разполага с мек, свалящ се покрив, но не се уточнява как ще се задейства той – с електрическа система или ръчно. Не се знае и какво е преработено по купето, за да може то да се лиши от досегашния твърд покрив.

Колкото до салона – в него е използвана кожа, а досегашната мултимедийна система е заменена от обикновена аудио система. На предния панел има и специална поставка за смартфони във вид на емблемата на GT 86.

Снимки: Toyota

0 от 500