IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Това е новият Jeep Cherokee

Външността на кросовъра породи доста спорове между феновете на марката

Това е новият Jeep Cherokee

Новият Jeep Cherokee ще бъде представен пред публика на изложението в Ню Йорк през март, но компанията-производител показа първите негови официални снимки. Външността на кросовъра наистина е доста необичайна и това породи доста спорове между феновете на марката.
Това е новият Jeep Cherokee
Основното, което се набива на очи, е двойната главна оптика в стил Nissan Juke, която е комбинирана с извита хромирана решетка на радиатора и преден капак с нестандартен дизайн. Долната част на машината е защитена с пластмасови елементи, които предпазват автомобила при движение по лоши пътища.
Това е новият Jeep Cherokee
Техническите подробности за новия кросовър са съвсем малко. Знае се, че той ще бъде на платформата Compact U.S. Wide (CUSW), която се използва и от седана Dodge Dart. Това означава, че отпред окачването е McPherson, а отзад – независимо, многоточково.
Това е новият Jeep Cherokee
Колкото до двигателите, по неофициалния сведения, новият Jeep Cherokee, който и в САЩ ще носи същото име (преди беше Liberty), ще се предлага с 4 агрегата. Двата са бензиновите – 2.4 и 3.2 литра, и два дизелови – 2.0 и 3.0 литра. Твърди се, че благодарение на тях кросовърът ще бъде с около 45% по-икономичен от настоящия Liberty.
Това е новият Jeep Cherokee
Снимки: Jeep
 

Тагове: jeep liberty jeep cherokee
0 от 500