IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Suzuki пуска конкурент на Nissan Qashqai

Вижте първите снимки на кросовъра, чиято премиера ще се състои в Женева

Suzuki пуска конкурент на Nissan Qashqai

Suzuki пуска конкурент на Nissan Qashqai
Вече няколко поредни години японската марка Suzuki не успява да генерира печалба в Европа. А това трябва да се промени, за да може компанията да продължи да присъства на пазара на Стария континент.

Планът на японците е да увеличат продажбите си чрез нови модели, позиционирани в най-популярните пазарни сегменти в Европа. Първият от тези модели ще бъде компактен кросовър, който ще опита да отхапе от пая на лидера в сегмента Nissan Qashqai.
Suzuki пуска конкурент на Nissan Qashqai
Премиерата на въпросния модел ще се състои на 5 март в Женева. Под прожекторите на автомобилното изложение в Швейцария ще бъде показана серийната версия на кросовъра, който японците разкриха предпремиерно с две тийзър снимки (първите две изображения).

От тях се вижда, че моделът е почти аналогичен с концепцията S-CROSS (снимките долу), която Suzuki показа в Париж през миналата година. Към момента липсва информация за въпросния модел, като от компанията заявяват единствено, че той ще предлага задвижване към предните или към четирите колела. Размерите на автомобила вероятно ще бъдат същите като на концепцията - 4310 мм дължина, 1840 мм широчина, 1600 мм височина и 2600 мм междуосие.
Suzuki пуска конкурент на Nissan Qashqai
Suzuki пуска конкурент на Nissan Qashqai

Тагове: suzuki s-cross
0 от 500
  • #22
    7 rate up comment 0 rate down comment
    ККК ( преди 11 години )
    Доста добре изглежда студията. По- красив ще е от кашкай. Като цяло- хубава паркетна джипка от производител, който вдъхва уважение.
  • #21
    11 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Тона с който се изразяваш, говори за културата ти!Бъркаш ме с някой(НЕ съм фен на VW).Няма да доказвам твърденията си,но смятам че,фирма създала двигателя на Suzuki Hayabusa и много други, трябва да се старае МНОГО ПОВЕЧЕ !!!
  • #20
    3 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    ...и никога не са ползвали двигатели на Дайхатсу(бензин),VW(дизели).Никога!Друг път не лъжи чак толкова много!
  • #19
    3 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Хахаха,абе кавал застрелян,как си ги съчиняваш ти тези неща?Сузуки не били имали свои двигатели?!?!?!То да си ***,***,ама чак пък толкова да не можеш поне една търсачка да пуснеш,като ти липсва инфо не съм вярвал,че може.ВАГиналчето си нали?Няма толкова *** тука да знаеш.Разбира се че си ти от километри...Та да ти кажа *** смотан,че точно Сузуки е един от най-големите производители на ДВГ в света.Правят не само за автомобили, но и за каквото се сетиш още.
  • #18
    12 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Suzuki, никога не са имали свои двигатели, с малки изключения,(Дайхатсу(бензин),VW(дизели)и от кой ли,още не)
  • #17
    7 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Бензиновите мотори ще са си на Сузуки и не говорете глупости.Там марката е с големи традиции и авторитет в света.Няма лош бензинов двигател на Сузуки и не знам някога да е имало.Икономични и много здрави.Фиат с такова нещо не могат да се похвалят и винаги бих предпочел мотор на Сузуки пред такъв на Фиат.
  • #16
    8 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Ако искат да излязат на печалба, е редно първо да си сменят дилърско-сервизната мрежа и да си прекратят делата за прикрити recall-кампании
  • #15
    10 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    1,4 бензинов двигател, от 95к.с.(атмосферен) ,120-135-150-155-165-185 к.сили с турбо,двигателя е страхотен,тествал съм от първите120-155к.с.!
  • #14
    11 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Бъдещите бензинови двигатели на Suzuki, също ще са на FIAT, третия Анонимен е дал данни за един от тях-100%, Fiat-ов T-jet!!
  • #13
    10 rate up comment 4 rate down comment
    до: Кико ( преди 11 години )
    Каква ти е далаверата от дизеларката,като средният разход е с разлика 1 л.но си спестяваш с бензинката много главоболия.Освен това дизела е на Фиат,а бензина си е Сузуки с доказани качества и няма никакви изненади.Виж,ако теглиш ремарке или качваш големи баири и пресечени местности натоварен ще те разбера.Там действитемно въртящият момент си казва думата.Иначе поздравления за избора!Много корава машина си избрал.