IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Танк... да ти мине път

Шофьор в Русия засне куриозната случка (Видео)

Танк... да ти мине път

У нас има поверие, че ако черна котка ти мине път, те чака беда (в Англия е обратното). Това поверие е доста популярно и в Русия, но там освен за черна котка на пътя, е добре да внимаваш и за танкове...

Както се вижда от видеото долу, военните верижни машини също могат да ти пресекат пътя. И ако не внимаваш, щетите могат да бъдат доста сериозни.



Видеото е заснето случайно с популярните в Русия видео регистратори. Тези компактни камери, които се поставят в купето, заснемат всичко случващо се пред колата (някои модели снимат във всички посоки). Така лесно може да бъде доказана причината за даден инцидент.

Видео: YouTube

0 от 500
  • #4
    5 rate up comment 0 rate down comment
    Triforce ( преди 11 години )
    Тоя вярно, че мина на червено! Ами значи проблема си е негов! Трябва по-често да пускат такива танкове, да се сгазят 10-тина човека и хората да се научат да спират, щом има червено!!!
  • #3
    6 rate up comment 1 rate down comment
    Volanadjia ( преди 11 години )
    Много културно си прелетя кемафа даже. За колите беше червено :). Иначе в годините, когато имаше някаква военна техника и в България лесно можеха да се видят Т55 и разни други стоманени твари по улиците. Един от ранните ми детски спомени е как танк минава на самоход по улицата в посока казармите.
  • #2
    9 rate up comment 3 rate down comment
    harbringer ( преди 11 години )
    Да, всички виждаме, че искаш да се отървеш от китайските дървета, които си накупил. Хубавите такива камери, не се произвеждат в Китай а Корея и Япония и не струват 69 лева.
  • #1
    5 rate up comment 5 rate down comment
    Kolio ( преди 11 години )
    Ей такава имам азhttp://prodavalnik.com/avtomobilna-kamera-i15750249