IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

BMW показа новата 4-series

Спортното купе заменя двувратката от 3-series

BMW показа новата 4-series

За промяната в наименованието на версията с 2 врати на 3-series се говори вече година, но тя стана факт едва на откритото в Детройт международно изложение. На него баварците показаха новата 4-series, която на този етап е само концептуален модел, издържан напълно в стила на седана 3-series.
BMW показа новата 4-series
Иначе от стандартната "тройка" новият модел се отличава с липсата на задни врати, ново оформление на задната част и далеч по-агресивна предница, която разполага със светодиодни фарове, нова и необичайна за модела броня, както и разбира се, фирмените за BMW "ноздри". Колкото до салона - там "четворката" напълно копира интериора на 3-series седан и комби.

Засега производителят държи в тайна информацията за агрегатите, на които ще разчита концептуалното купе. Първата версия, която трябва да излезе до 12 месеца, ще получи няколко мотора, като сред тях със сигурност ще попадне 2.0 литров бензинов битурбо двигател с мощност 184 к.с. Ще има и хибридна модификация с бензинов двигател и електромотор, като общата им мощност ще бъде около 340 к.с.

Няма как да се мине и без вариант на модела, носещ означението "М". Той ще разчита на редови 6-цилиндров двигател N55 с мощност от 450 к.с. и въртящ момент от 650 Нм. Като цяло купето 4-series ще се предлага както със задно предаване, така и със системата на BMW за задвижване на четирите колела xDrive.

Снимки: BMW

0 от 500