IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Skoda показа Octavia RS без да иска

Снимките на модела бяха пуснати на словенския сайт на марката, а после изтрити

Skoda показа Octavia RS без да иска

Компанията Skoda по погрешка показа снимки на „заредената” версия на новото поколение на Octavia. Изображенията се появиха в онлайн-конфигуратора на словенската страница на марката, при това в раздела на друг модел – Fabia.
Skoda показа Octavia RS без да иска
Въпреки бързата реакция на ръководството на Skoda, някои сайтове, като чешкия Autoforum, успяха да копират снимките. Само няколко часа по-късно те бяха изтрити от страницата на производителя, но това не помогна и Octavia RS излезе на светло.
Skoda показа Octavia RS без да иска
Очаква се модификацията да разчита на същия 2.0 литров бензинов двигател, който ще бъде поставен на седмото поколение на Volkswagen Golf GTI. Засега не се знае каква ще бъде неговата мощност, но при представянето на новата генерация на Octavia представителите на фирмата обявиха, че това ще бъде най-бързата Skoda в историята.
Skoda показа Octavia RS без да иска
За сравнение Golf GTI ще разполага с 220 к.с. (230 във версията със спортния пакет Performance Package). При сегашната Octavia RS 2.0 литровият мотор развива 200 к.с., като машината ускорява от 0 до 100 км/ч за 7.2 секунди.
Skoda показа Octavia RS без да иска
Очаква се новата версия на „заредената” Octavia да се появи на пазара след около 1.5 години.

Снимки: Skoda
 

0 от 500
  • #26
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Ъ ( преди 11 години )
    Не знам дали сте наясно, но Класика официално влезна в длъжност "Главен дизайнер" на световното автомобилостроене.Отделно от това всички частни дизайнерски ателиета минават под крилото му.Pininfarina респективно се прекръства на Classicfarina!
  • #25
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Зигмунд Фройд ( преди 11 години )
    Може ли са да не я махат - всичко от WAG-ините излиза от една и съща вулва...Пък и този номер с "грешката" малко се поизтърка!
  • #24
    1 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    HAVOC,ти си я виждал на живо,ето я......."Открийте 10-те разлики":)goo.gl/yNbOn
  • #23
    3 rate up comment 1 rate down comment
    HAVOC ( преди 11 години )
    Нямам търпение да я видя на живо тази количка. Малко да разнообрази пазара от скучни еМ-ки, позыорски CL-ки и не мога да не спомена аграрните Голфчета. Браво на пичовете от Мала Бореслав,че са се постарали с тази перличка!
  • #22
    6 rate up comment 2 rate down comment
    Вартбург ( преди 11 години )
    НЕ на трошота/////////////
  • #21
    0 rate up comment 15 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Здравейте ,чрез една малка регистрация ЕТО ТУК http://sumixs.com/?ref=1262777 --- Вие само за един ден ще правите по 27 $, като гледате по 3 клипчета и след това отговаряте на 8 въпроса ,но даже няма значение какво отговаряте и когато съберете 1200$ вече може да си ги изтеглите. Гледането на клипчетата става така цъкате на Survey.. След това цъкате на Do survey.. което се намира под клипа.. Успех :)
  • #20
    11 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Това под мен май го е писал някой нажален Тойотаджия, след поредната сервизна акция на Тойота.
  • #19
    9 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Моят дом беше сервизът
  • #18
    12 rate up comment 9 rate down comment
    Ние знаем ( преди 11 години )
    класацията за най-грозните автомобили!Имаще я само преди няколко дни - в нея бяха няколко Тoyota и нито една Skoda!Taka,нали?
  • #17
    14 rate up comment 12 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Нормално е фенчетата на Тойота и Хюндай да са припаднали 2-3 пъти. Кофти им става че идва новата Октавия и нови подигравки за Тойотаджиите и Хюндаяджиите. Пак ще им помахват саркастично докато ги изпреварват на пътя. Свиквайте това ще е и в бъдеще, Другите коли ще стават все по-динамични а вашите все по-тромави. А относно това дали е грозно или красиво е достатъчно да се видят моделчетата на Тойота, Авенсис,Аурус,Ай Го, Ярис, Корола, Приус и едва ли ще окрием по-грозен дизайн от този на Тойота.