IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

BMW e най-авторитетната марка в света

Баварците изпревариха лидерите от миналата година Google и Apple

BMW e най-авторитетната марка в света

Германският автомобилен гигант BMW излезе начело в „2012 Global Rep Track” – рейтинг за най-авторитетните и уважавани компании в света, изготвян от консултантската организация Reputation Institute. Баварците изпревариха лидерите от миналата година Google и Apple.
BMW e най-авторитетната марка в света
Ето как изглежда първата десетка:

1.BMW
2. Sony
3. The Walt Disney Company
4. Daimler (Mercedes-Benz)
5. Apple
6. Google
7. Microsoft
8. Volkswagen
9. Canon
10. LEGO Group

BMW e най-авторитетната марка в света
За изготвянето на рейтинга на първите 100 най-популярни и авторитетни компании експертите от базиращия се в Ню Йорк Reputation Institute са провели проучване между 100 000 потребители в 15 страни от цял свят.

Избраните за анкетата държави са Австралия, Бразилия, Канада, Китай, Франция, Германия, Индия, Италия, Япония, Мексико, Русия, Испания, Южная Корея, Великобритания и САЩ.


В първата стотица са влезли още някоко представители на автомобилната промишленост или свързани с нея компании:

17. Michelin
22. Honda Motor
27. Goodyear
34. Bridgestone
37. Toyota
41. Pirelli
62. Nissan Motor
88. Suzuki Motor
96. Hyundai

Тагове: reputation institute
0 от 500
  • #56
    4 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Великите премиум немски марки сигурно ще се обслужват в селските работилници там където хората си ремонтират селскостопанската техника.Кой луд ще се занимава с допотопни тракащи дизелчета.Бъдещето е в съвсем други модерни технологии.Все едно да обясняваш на някой колко са били сполучливи парните автомобили навремето.
  • #55
    3 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    *** ще се прекръстят скоро на Аутомедиа.de.Като фалират след няколко месеца немските кашони боклучави няма за кого да пишат.
  • #54
    0 rate up comment 1 rate down comment
    Cenitell ( преди 11 години )
    А, та това си е произволно допитване-коя марка мислиш (тоест)ти си знаеш,че е известна, а не коя въз основа на експертни оценки.но щом ще е така,хаха, съгласно класацията от 2011 г. да изберем колите на Лего-те са били "по-харесвани" от колите на Мерцедес и Фолксваген,и всички останали по света хаха!
  • #53
    3 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    абе темата е за БМВ, какво месите други марки. Да в концерна Фолксваген влизат Ауди, да на 7-мо място са, няма смисъл да спорите всички с някакъв шмергел, момчето е простоват или може и да го е яд. И какво споменавате хюндай изобщо? Никой не ги смята за стойностни коли по света. БМВ прави най-добрите коли след нея са Мерцедес и Ауди, коя е втора и коя трета от тях не мога да кажа, само знам че БМВ е пред тях. Еталона е БМВ, следван от Мерцедес и Ауди, останалите марки са компромис кат няма пари
  • #52
    4 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Ауди не са Аут за по глупавите има 10 обяснителни коментара къде са Ауди в класацията. Рейтинговото топ 100 е за компании а не за марки, Компанията произвеждаща Ауди е под 7. Пак повтарям има поне 10 разяснителни коментара. А за най-глупавите има превод на статията от Български на простолюден Български където се обяснява какво е компания и т.н Моля не спамене статията от яд, че вашите любими компании са на последно място или извън класацията. Не са виновни потребителите, че компаниите са ***
  • #51
    3 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Страхливата миризма взе да вика на любовника си Дошо миризма ха ха ха хаааа. Явно миризливите за това са се влюбили ха ха ха. Оня ден Дошо обясняваше как Айтоската миризма му се дупил и как го опъвал в 80-ката а сега Миризмата пък му се подиграва че не можел да дойде на морето ха ха ха. Не че миризливия ходи често, като го гоних в Бургас преди 2-3 години и *** грана от страх и го огласи с рев писъци и сополи, гледа да не се мярка в града вече ха ха. И плажа ни стана едно по чисто място.
  • #50
    6 rate up comment 2 rate down comment
    doc (the original) ( преди 11 години )
    Миризма, ти си фена на евтините клюндай и трошьоти, моля те. За истинския док са само коли за баровци, коли за много пари с екстри, класа и стил. Не някакви евтини японски тендери. Виж, това се харесва на моя имитатор, за който имам съмнения че е пъпчивия *** от айтоското гето... хвалещ се със смешния клюндай и30 на баща му, втора ръка хахаха не стига че клюндай, ами и втора ръка... това е като да се ожениш за стара к*рва хахахахаха
  • #49
    5 rate up comment 7 rate down comment
    doc ( преди 11 години )
    Е то нали трябва да има и ***, иначе как щяха да съществуват марки като Audi. *** чете едно но разбира друго. Важното е че в развитите страни хората са умни и знаят кое е хубаво и кое е ***,Audi дори не ги броят за коли. А за глупаците има евтини рекламки,макарм,че миризмата е толкова беден,че и до морето ходи на 15 години веднъж с майка си.По цял ден клюфти в гнилия кошник ауди 80 на баща ми и си представя,че е в истинска кола.Жалък плазмодий.
  • #48
    1 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Казанлъшката миризмата тамън да се н**** от яд, че смешните аудита ги няма а какво се оказа - че вече се е насрал в семейното им аЛуди 80.Айде миризма, отивай в сеседния катун да поплачеш че 20 годишния кошник вече не пали и остана само каруцата хахаха
  • #47
    5 rate up comment 8 rate down comment
    doc (истинския) ( преди 11 години )
    Трошьота е най-големия ***, и това съм го казвал стотици пъти. И защо не си измислиш свой прякор да разпространяваш такива ла*на, всеки разумен човек знае че по-голям *** и по-евтина тенджера от тази на трошьота няма!