IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-добрите отвътре 2012

Wards Auto подреди 10-те най-добри автомобилни интериора.

Най-добрите отвътре 2012

Най-добрите отвътре 2012За пореден път Wards Auto избра 10-те най-добри автомобилни интериора.

За тазгодишното издание, журналистите са тествали 40 нови или модернизирани автомобила. Основните критерии са били ергономия, качество на материалите, безопасност и дизайн. Цената на автомобилите не е водеща.

"Трябва да отбележа, че сме силно впечатлени от това, което виждаме през тази година, заяви главният редактор на изданието Дрю Уинтър - производителите отделят все по-голямо внимание на дизайна, удобството и качеството на изработка на интериорите".

10-те най-добри интериора за 2012 година вижте в галерията със снимки.

Вижте победителите през 2010 и 2011 година.

Тагове: wards auto
0 от 500
  • #22
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Cenitell ( преди 12 години )
    Няма нищо позорно в този факт,дори е от полза за нас-работни места плюс запознаване с различни технологии на производство.В противен случай е позор за унгарцинте (сглобяват двигателите на Ауди ТТ и др.аудита), поляците (сглобяват кореййски соли), чехите (сглобяват Фолксвагени-Шкода) а какво да кажем за англичаните, които сглобяват на тяхна територия чуждите им вече Ролс-ройс, Бентли, Ягуа, Ровър и др? Повече самочувствие, има защо:)
  • #21
    5 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Какви слухове бе мен?То се знае от месеци.В Мусачево се правят салоните, не в Елин Пелин.ДА ти кажа какъв е случая.БМВ прави договор с фирма в ЮАР, африканската фирма от своя страна ни предлага сделка да сме подизпълнители....смятай.Работим за африканска фирма, а на всичко отгоре фирмата собственик на халетата и оборудването в Мусачево е гръцка.нас ни ползват само за евтина работна ръка....позор ли да кажа....какво незнам
  • #20
    1 rate up comment 2 rate down comment
    Cenitell ( преди 12 години )
    Да, наистина таблото и оформлението на спускащата се дъга към средната конзола в БМВ 6-серия много ми хареса!
  • #19
    6 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    http://***.autoihub.com/wp-content/uploads/2011/12/2012-BMW-6-Series-Gran-Coupe-interior.jpgЕто победителя в класациятаИма слухове че кожените салони на БМВ се правят в някаква фабрика до Елин Пелин в БГ. Също и че тази фабрика работи за още една луксозна немска марка. Ако това е истина трябва да сме горди.
  • #18
    6 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    След като видях салона на БМВ 6та серия оставам безмълвен от недоразуменията в тая класация.
  • #17
    8 rate up comment 3 rate down comment
    V50 ( преди 12 години )
    Абсолютно *** и платена класация.За пореден път се убеждавам, че не струват и пет пари!Само като види човек американски интериор и му се повдига, а тук чак и сред най-добрите го изкарват.Присъствието на Бийтъл и Хюндай също буди недоумение!Едва 2(Ауди и Инфинити) от всичките 10 заслужават да са в тази класация, като дори и при тях има забележки!
  • #16
    3 rate up comment 1 rate down comment
    До Cenitell ( преди 12 години )
    http://***.wallpaperscars.org/bmw-wallpapers/2010-bmw-6-series-concept-interior-wallpaper.html
  • #15
    3 rate up comment 2 rate down comment
    До Cenitell ( преди 12 години )
    Колега, искам само да уточня, че имах впредвит 6-серия, а не X6! Става въпрос, затова как линията/конзолата, която започва между двете предни седалки е "изкривена" на дясно и се "влива" в таблото... и това, ако не е красиво:)
  • #14
    6 rate up comment 6 rate down comment
    jok ( преди 12 години )
    ахахаха гледам някакви *** интериори,които си приличат в по-голямата част(без Евок)...и изведнъж Ауди А7,все едно станаха от автомобилни на самолетни интериори , аабе с тея пластмаси комбинирани с кожа,повече мязе на обувки с анцунг, в една европейска класация,нааай-много някое инфинити или лексус да влезне,другото е боза
  • #13
    5 rate up comment 2 rate down comment
    Cenitell ( преди 12 години )
    Колега,специално заради коментара ти към мен погледнах в сайта на БМВ интериора на Х6.По моите представи и вкус този дизайн, състоящ се от основен хоризонтален панел и музикалната част отдолу, като прикачена,е типичен за минали години а БМВ продължават да си го правят. Иначе БМВ ги харесвам заради върховите им ходови качества.