IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-дългата "тройка"

Световната премиера на BMW 3-series LWB ще се състои в Пекин.

Най-дългата

Най-дългата
BMW съобщи, че на започващото този месец в Пекин автомобилно изложение ще се състои премиерата на 3-series LWB. Това е моделът с удължено междуосие, който ще се предлага изключително на пазара в Китай.

"Дългата тройка" се окачва да привлече част от купувачите на автомобили от по-горния клас, благодарение на увеличено пространство на втория ред седалки, което предлага. BMW 3-series LWB (3-series L) има с 11 см по-дълго разстояние между осите (2,920 мм), като се простира на дължина от 4,734 мм.

Моделът ще предлага избор от три двигателя. Те са бензинови, като са заети от стандартната версия на колата. Най-малкият ще задвижва версията 320Li. Той е 2.0-литров четирицилиндров, като генерира 184 к.с. и 270 Нм. BMW 328Li ще използва новия 2.0-литров четирицилиндров агрегат с TwinPower Turbo, който генерира 245 к.с. и 350 Нм. Най-силната версия - BMW 335Li, ще разчита на популярния 3.0-литров би-турбо двигател с 306 к.с.
Най-дългата
BMW 3-series LWB ще се произвежда в новото предприятие на BMW в Шенян, Китай, заедно с дългата база на 5-Series (LWB), която също се предлага само в Китай.

На изложението в Пекин ще се състоят премиерите за Азия и на хибридна версия на 3-series, 6-series Gran Coupe, M6 Coupe, новия X6 и X3 xDrive28i.

Тагове: bmw 3-series lwb
0 от 500