IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Hyundai Santa Fe – нови подробности

Големите промени са в дизайна и системите за безопасност

Hyundai Santa Fe – нови подробности

Следващото поколение на корейския кросовър Hyundai Santa Fe трябва да дебютира пред публика на изложението в Ню Йорк през април. Затова и интересът към машината е огромен, а в интеренет вече излизат подробности за нея.

Само преди няколко дни корейски сайт публикува страници от рекламната брошура на кросовъра и това накара ръководството на Hyundai да пусне и официални снимки. Ако се съди по тях, дизайнът на машината ще бъде в духа на по-спортните модели на компанията като Veloster или обновения Genesis Coupe.

Новият дизайнерски език на марката е получл името Storm Edge, като според компанията той трябва да придаде по едновремено футуристичен и урбанистичен външен вид на автомобила.

Промени има и във вътрешността на кросовъра. Основната от тях е появата на трети ред седалки, който ще се предлага като опция. Списъка от системи за активна безопасност ще се попълни със специална въздушна възглавници за коленета на водача. Ще има още система за предупреждение за напускане на платното по време на движение, система за помощ при паркиране, както и мултимедийна система Blue Link.

В гамата от мотори също ще настъпят изменения, но те няма да бъдат кардинални. Новото Santa Fe ще запази двигателите от предишното поколение (четири и шестцилиндрови), но те ще бъдат леко модерницирани. Вероятно ще се появи 2.0-литров турбомотор с мощност 274 к.с., както и 2.2-литров дизел с мощност 225 к.с. и 500 Нм.

Тагове: hyundai santa fe
0 от 500
  • #38
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Eй го пак тъпка с 3литровото Санта Фе. Ти не разбра ли че няма такова Санта Фе бе ***. Има 3.5 литрово и прави 100 км/ч за 7 сек. Гледай и се заври в миша дупка:
  • #37
    1 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Тоя кашон Санта Фе мисля че е рекорьор за най-тромав автомобил. Настоящия модел с 3-литров дизел и 240к.с. е ускорение до 100км. 12 сек. Няма нито един модел или марка с такива к.с. с толкова слаба динамика. И какво излиза накрая, до третата година автомобила е леш, не ти признават и гаранцията а на всичкото отгоре си принуден ако бързаш да слизаш и да буташ тая тромава щайга, нищо че е 240к.с. от тях 140 са умрели още в завода.
  • #36
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Миризлив не знам на кой викаш ***? На баща си или на Дошо или на себе си? Или четеш един коментар а отговаряш на друг човек. На върпроса за сърбина, който бил пиян. Никъде не пише че е пиян дори от Хюндай не са писали такова нещо, нито че е потрошил трета кола, и на всичкото отгоре не е сърбин а македонец. Виждам обаче че набързо си сътворил историйка а за останалите оплаквания не можа ли да съчиниш нещо? Толкова по-гаранцията на Хюндай, такава няма! И Гугъл го доказа. Аре бегай да сереш.
  • #35
    4 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Само Дошо разбира от автомобили. Най-вече от Клюндай.
  • #34
    6 rate up comment 6 rate down comment
    ха,ха,ха ( преди 12 години )
    Ташаааак хора,Ауди са такива безподобни ***,че хората са си направили труда да пуснат специален сайт My Audi Warranty Battle за фалшивата им гаранция.Купите си пуканки и бира и сядайте да четете,има много за четене.http://audiwarranty.blogspot.com/
  • #33
    3 rate up comment 5 rate down comment
    Дошо ( преди 12 години )
    Автобуилд са несубективно списание.Те си харесват ВАГ и винаги ги изтипосват на 1-во място.За мен това са хора които изобщо не разбират от автомобили ,или разбират само от своите.
  • #32
    6 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Сори,***,чети АутоБилд за колективния иска на изгорелите с ментаците на Ауди и ФВ.Никой не взема на сериозно пиян сърбин,който потрошава трета кола,а на хюндая му е просрочил два пъти и половина срока за смяна.Виж в YouTube какви пръчки са аудитата,там са не единици,а стотици и се виждат,не анонимни лъжи в и-нет.
  • #31
    3 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Ооооооо Дошооооо... Я разкажи как настъпваш GT-R и се изстрелваш... в мечтите си :D :D :D :DОт закуски ли спести или си продаде бъбрека за да си го купиш?
  • #30
    6 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Хюндай са ***. Карайте си ги и злобейте против хората със свестни коли. Забавлявате ни по този начин.
  • #29
    3 rate up comment 6 rate down comment
    Дошо ( преди 12 години )
    Еми да карайте само немски крайцери,дървени,големи,рабати,бастунски дизайни,еднакви и банални хладилници и кутии,*** милитаристични емблеми,вагиналки,и тъй подобни изплющяни от създаването си коли.