IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ford показа новия флагман на F-Series

Пикапът ще се предлага с избор от бензинов и дизелов мотор

Ford показа новия флагман на F-Series

Цените на бензина не спират да растат, но въпреки това Ford продължава да продава успешно пикапа F Super Duty. Компанията показа и най-новото поколение на своя флагман - F-Series Super Duty Platinum.

Засега от Ford не са обявили цени на новата версия на пикапа, който е най-продаваният автомобил в САЩ. Все пак бе уточнено, че F-Series Super Duty Platinum ще бъде най-скъпата версия на автомобила. Това означава, че той ще струва повече от досегашния флагман F-450 Super Duty King Ranch, чиято цена е $64 030 $.

"F-Series Super Duty Platinum e последното превъплъщение на нашия луксозен пикап  - заяви при представянето маркетинг-мениджърът към подразделението F-Series Super Duty Брайън Ратсбърг. – Той има набиваща се на очи външност и огромен пакет опции, благодарение на които сме убедени в неговия успех на пазара”.

Версията F-Series Super Duty Platinum ще се предлага единствено с кабина с 2 реда седалки. Бъдещите собственици на пикапа ще могат да избират между два двигателя – 6.6-литров дизел Power Stroke с мощност 400 к.с. и бензинов V8 с обем 6.2-литра и мощност 385 к.с.

Флагманът е с нова хромирана решетка на радиатора и 20-инчови джанти. С хром са покрити дръжките на вратите, огледалата и други елементи. В интериора са използвани скъпа кожа и дървен материал. Има нова ниша за съхранение на вещи, която предлага два USB изхода, слот за SD-карта, както и изход за зареждане на мобилни телефони и други цифрови устройства.

Освен това седалките на пикапа могат да бъдат нагласени в 10 различни положения, педалите може да се регулират, има и камера за движение на заден ход. Машината разполага и с със системата MyFord Touch, в която влиза навигация с 8-инчов сензорен дисплей.

Тагове: ford f-series
0 от 500
  • #17
    14 rate up comment 0 rate down comment
    Cenitell ( преди 12 години )
    Преди години брат ми бе на гости в Хюстън, САЩ и той ми разказа за тези пикапи. А пикапът на Форд често оглавява класациите по най-продаван автомобил в САЩ.Явно е нещо като носенето на дънки
  • #16
    14 rate up comment 0 rate down comment
    Cenitell ( преди 12 години )
    Това е така, но изкрвена е увлечението в САЩ да се купуват пикапи заради самата мода.Та да си заведеш детето на у-ще с камион и там на паркинга да е пълно с още такива, е наистина изкривено за нашите, европейски предстваи.
  • #15
    15 rate up comment 0 rate down comment
    RS1600 ( преди 12 години )
    Не изхождайте от нашата Бг реалност, която вие е изкривила представите. В САЩ това са автомобили с двойна употреба - за работа и лична. С тях се пренасят трупи и оборудване, теглят се ремаркета, след това се взима хлапето от училище.Затова са хем могъщи, хем луксозни.
  • #14
    14 rate up comment 1 rate down comment
    Стефан ( преди 12 години )
    Протеза за малки ***
  • #13
    18 rate up comment 0 rate down comment
    ivojuve ( преди 12 години )
    Зверски!а решетката е супер old school
  • #12
    18 rate up comment 1 rate down comment
    Cenitell ( преди 12 години )
    Според мен тази решетка няма да я видиме на пикапа-от Катерпилър са предложили баснословна цена за дизайна Й, за да я слагат на техните булдозери и земекопни машини! Самата тя направо скали кърти!:)
  • #11
    17 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Нямам нищо против да съм вътре, а Дошката на 5 метра пред муцуната на този змей.После ще го повозя и в "легена"
  • #10
    19 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Това е като гофа у нас-мечтата на всеки див селянин.В случая с този кютюк има и нещо друго.Някой може да си помисли,че купивайки го може да компенсира големината оная работа.Комплексарска история...
  • #9
    20 rate up comment 1 rate down comment
    Мен ( преди 12 години )
    Силааа!
  • #8
    26 rate up comment 2 rate down comment
    dd ( преди 12 години )
    Не мога да си кривя душата- харесва ми. Е, разбира се не е кола за всеки- трябва да не ти пука за разхода и да не живееш в голям претъпкан град