IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Prius Plug-in Hybrid харчи 2.1 л / 100 км

Появиха се официалните характеристики на модела за Европа.

Prius Plug-in Hybrid харчи 2.1 л / 100 км
0 от 500
  • #34
    14 rate up comment 4 rate down comment
    до flyzepp ( преди 12 години )
    Ти сериозно ли твърдиш че ел. двигател няма еластичност? Вярно много *** парчета обкалят тук. Хвани прочети малко електротехника как работи ел. двг.
  • #33
    3 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Още ли не сте разбрали че Дошо и миризмата са един и същ човек, със сериозни проблеми. На миризмата му писна да го вземат на подбив и реши да смени политиката - да се пробва той да взима хората на подбив като Дошо. Резултатът е доста жалък. Скоро очаквайте нова роля от миризмата.
  • #32
    13 rate up comment 3 rate down comment
    до: до Приус ( преди 12 години )
    Купето мой човек,купето.Там където стоят пътниците,а не външните размери.Правиш ли разлика между двете.Ако не можеш да я направиш виж вътрешните размери,разтояния,височина,ширина и направи сравнение.Уверявам те,че ще останеш доста учуден.
  • #31
    5 rate up comment 12 rate down comment
    flyzepp ( преди 12 години )
    Колеги,Който твърди, че приуса вози добре (не плъгин-а, а този който се продава тук в момента) просто пише тук тенденцизно с единствена цел да рекламира тойота. Най-вероятно това са служители или от тойота или от някоя медийна агенция. Това е супер каруца!!! А за безшумен, извинявайте, но не е безшумен. Удоволствието от карането сравнено с друг автомобил е 0. Няма никаква еластичност.Според мен изглежда добре на външен вид, но интериорът му не ми допада.
  • #30
    3 rate up comment 2 rate down comment
    до миризмата ( преди 12 години )
    Миризма ти пак ли пишеш на Дошо за Б-ката, май накрая сте се разбрали че е Б4, защото ти спореше че е 80-ка а Дошо Б4-ка ха ха. Знаех, че са те *** *** и знам че и ти си ***, но сега навързвам нещата, че Дошо *** те е крал за Булка в б-4ката на баща му и ти е обърнал хастара, явно за това бягаш всеки път *** от страх от всеки и ревеш като жена, за това ли носиш забрадка постоянно, май ти е харесало да ти пукат хемороидите и чакаш някой *** да те помисли за жена с тая забрадка.
  • #29
    16 rate up comment 6 rate down comment
    Приус ( преди 12 години )
    Понеже BMW 520d е уж по-икономичен от Приус,германците ще вземат хибридната технология на японците.Що ли така?Не ти ли се струва,че теста между двете е доста манипулативен.В мрежата има доста клипове и реалната консумация на Приус.Аз лично съм докарвал разход 3,3/100 при леко каране.При нормално каране разхода ми е 3,8-4/100.Има хора го смъкват под 3.Някой,ако не вярва мога и снимки на борд компа да му покажа,за да се увери.За возията точно АутоБилд го казаха,че вози невероятно добре за класа си
  • #28
    7 rate up comment 11 rate down comment
    до Приус ( преди 12 години )
    Ха ха по големи смешки не бях чел. купето на Приус било по-голямо от това на БМВ 5-та серия ха ха а шофьорското място много по-удобно ха ха от далеч така ли изглежда, ето малко да четеш. Prius дължина 4460 мм, широчина 1745 мм., междуосие 2700 мм. и най-странното допустим товар 310кг. тоест 4-5 човека със средно тегло 80-90кг. и максималната товароподемност е тотално надвишена. БМВ 5-та серия дължина 4899,широчина 1860, междуосие 2968 допустим товар 550кг. БМВ-то е с доста по-голямо купе.
  • #27
    11 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Ние и на теб не обръщаме внимание.Лъскаш ли Б4-ката на тати,а ***?Дано в близките години изкараш книжка,поне на kursovete да покараш кола на живо,не виртуално,както до сега.
  • #26
    9 rate up comment 16 rate down comment
    Ами сега?! ( преди 12 години )
    BMW 520d e по-икономичен от Toyota Priusby on FRIDAY, 2 MAY, 2008 15 COMMENTSin ТЕХНОЛОГИИ И НАУКАThe Sunday Times организира тест и резултатът не е неочакван. Toyota Prius е точно това, което изглежда че е: символ на лицемерие и заблуда, който консумира повече гориво от голяма кола на BMW.При пътуване от Лондон го Женева(включително повече от 180 км градско), BMW 520d се движи с включен климатик и радио, докато шофьорът на тойотата е изключил и двете с цел да икономисва гориво. Въпреки това BMW гори 4,7 на сто, а Toyota Prius с хибридната си технология 4,9 литра на сто.
  • #25
    5 rate up comment 13 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Този юнак Приус е с глава от лят от червен японски ***. Не му обръщайте внимание :)))