IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Показаха официално Audi S6

Във Франкфурт премиера ще има най-новата генерация на седана и комбито Audi S6.

Показаха официално Audi S6
Двата автомобила ще бъдат с 4.0 TFSI би-турбо V8, който ще предлага мощност от 420 к.с. и максимален въртящ момент от  550 Nm. Новият двигател заменя досега монтирания на тези модели V10 с обем от 5.2 литра.
 
 
Трансмисията е със седем степени и два съединителя, като моделите са с постоянно задвижване на четирите колела. Седанът S6 sedan е малко по-бърз от S7, като ускорява от място до 100 км/час за 4.8 секунди, докато комбито Avant има ускорението на S7 – 4.9 секунди.
 
 
Максималната скорост е ограничена до 250 км/час и при двете версии. По-малкият обем при V8 заедно със системата за деактивиране на някои цилиндри при ниски натоварвания водят до по-нисък разход с 25% в сравнение с предходния двигател.
 
 
Седанът S6 има среден комбиниран разход от 9.7 литра на 100 км, а Avant се нуждае от 9.8 литра на 100 км. Моделите S6 се предлагат стандартно с адаптиращото се въздушно окачване на Audi, с настройващи се амортисьори, които могат да приближат автомобила с 10 мм до пътя.
 
 
Двата модела S6 ще се появят на пазара в Европа от началото на следващата година.
0 от 500
  • #39
    33 rate up comment 0 rate down comment
    steve ( преди 12 години )
    Ей колко сте СМЕШНИ всички тукНикой от тук пишещите не притежавате колите за които се фукате че иматеХората който карат колите които ние само коментираме и си мечтаем за тях никога няма да вземат да пишат по такива форуми.Затова спрете да изказвате експертни мнения че тази приличала на онази ама онази е по-хубава от тази
  • #38
    32 rate up comment 0 rate down comment
    Georgio ( преди 12 години )
    Автомобила е страхотен! Аз забележки нямам и не мога да имам! Така: чета в няколко статии за нази "новост" с изключващите се цилиндри,и бих желал да поясня:!! -това не е новост,има го от 80-90те.Всичко големи мотори работят по този начин!
  • #37
    32 rate up comment 1 rate down comment
    Иван ( преди 12 години )
    Ти луд ли си бе пич. Защо да няма дух ? Да не говорим, че визията и е впечатляваща. Супер изпипана.
  • #36
    36 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Сигурно - така се пише за цървула по мен. Иначе бях си направил експеримент преди девет часа - като попитах дали не е А4. Гледам, че положителните оценки са повече от отрицателните. Може и да е хубава колата, но е безлична. И да си скъсат гъзовете феновете на ВАГ /а те ще го направят щото са комплексирани/ тази кола няма дух и визия.
  • #35
    32 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    А ти сигорно караш ламбо или ферари *** нещастен. Ако ти я дадат тая кола виж как се радваш като *** на вафла. А аз ако съм *** ти си пълен ***. Караи си москвича и не се бъркаи там дето не разбираш. Аи сам написал че харесвам всичко което е хубаво не сам фен на точно определена марка.
  • #34
    33 rate up comment 3 rate down comment
    случаен ( преди 12 години )
    Може да не ми повярвате но днес една S6 ме задмина на околовръсното на София и беше с Българска регистрация.
  • #33
    35 rate up comment 8 rate down comment
    от трън на КУР ( преди 12 години )
    " Които каже че тая кола не е хубава е мн зле " - Само това само по себе си е диагноза на ***! Мога да кажа каквото мисля, а какво ще мисля не решаваш ти, кълъф нещастен. За теб може да е мечта, за мен е измама. Това си е мое мнение, аз няма да споря, харесвай си я колкото си искаш, но се въздържай да определяш кой какъв е на база това, че не харесвал това, което ти каресваш. Утре може и *** да харесаш, или цяла "купчина ***" (е-трон).
  • #32
    37 rate up comment 4 rate down comment
    huso ( преди 12 години )
    Вие тука сте егати смешниците да ви кажа. Които каже че тая кола не е хубава е мн зле. Аз нямам претенция за марка стига да ми харесвя. А относно БМВ и МБ и те са с еднакъф дизайн злета такива. Изглежда нищо не разбирате от коли.
  • #31
    40 rate up comment 4 rate down comment
    Теди Алексиев ( преди 12 години )
    Абе момчета , защо вместо да си общувавате нормално си мерите дребосъците ?Когато вляза тук ми се гади от простотия , а в същото време повечето сте тотално некомпетентни и елементарни !Бъдете любезни и умни , глупави може да бъдете винаги (което непрекъснато демонстрирате ) успех на всички !!!!
  • #30
    40 rate up comment 4 rate down comment
    @стилиста ( преди 12 години )
    Имаш 2 избора, но и 2-та са фатални за теб:1. Виж се в огледалото и съответно се гръмни;2. Виж "премиум" интериора на някое от новите БМВ или Мерцедес и .... пак направи същото!