IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Роуън Аткинсън (пак) катастрофира с McLaren F1

Завъртял се няколко пъти преди да се забие в пътен знак.

Роуън Аткинсън (пак) катастрофира с McLaren F1

В популярната комедия "Мистър Бийн", актьорът Роуън Аткинсън кара старо Mini. В живота обаче той е запален автомобилен фен, притежаващ редица суперспортни коли, сред които присъства и величествения McLaren F1 (най-бързата серийно произвеждана кола с атмосферен двигател).

За съжаление той вече не е толкова величествен, след като вчера 56-годишния комедиен актьор катастрофира с него. Според информацията Аткинсън е загубил контрол над колата, завъртял се е няколко пъти на мократа настилка, ударил се е в пътен знак и се е спрял в канавката край пътя.

При инцидента не са пострадали други коли, а самият Роуън Аткинсън се е отървал без сериозни наранявания. Това обаче не може да се каже за колата му. След силния удар тя се е запалила, но огънят не е успял да се разпространи, заради бързата намеса на пожарникарите, сочи информацията.

Това е втората катастрофа на Роуън Аткинсън с McLaren F1. Първата беше през 1999 година, отново в Англия. Тогава Аткинсън се вряза в задницата на Mini - същото, каквото кара Мистър Бийн.

0 от 500