IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Кожа вместо боя

Що пък не?!

Кожа вместо боя

Вижда ли сме какви ли не доработки - позлатени коли, огледални коли, покрити с кристали, с диаманти, и дори с кичозни лепенки. Някои от тях са будили възхищение у нас, а други - недоумение и смях.

Не бива обаче да съдим хората дръзнали да преработят колата си, тъй като технически погледнато, тунингът на един автомобил не винаги означава подобрение, а в много случаи по-скоро представлява напасване към личните предпочитания на собственика.

Няма да критикуваме и последната щуротия на автомобилния тунинг - кожа вместо боя. При нея определено не е търсена оптимизация, но пък вероятно животинския ефект, който кожата придава на автомобила (на BMW-то) ще се хареса на много от автоманиаците.

Във форума, в който видяхме тези коли присъстваше коментар, който решихме да споделим с вас - "Какво ще се случи с тази кожа при проливен дъжд? Ще се напука ли от слънцето? Собственикът носи ли кожени панталони?"








Що пък не с китеник?!

0 от 500