IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Mercedes изпревари Audi по продажби

Рекордно високи продажби през юни помогнаха на Mercedes-Benz да изпревари Audi и да стане производител на луксозни автомобили №2 на света.

Mercedes изпревари Audi по продажби
Съперничеството между двете немски фирми за второто място обаче, остава много ожесточено тази година, като за първите 6 месеца на 2010, от Mercedes-Benz са успели да реализират по света само 1 750 автомобили повече от Audi



И Mercedes и Audi обаче, остават след BMW, като Баварската фирма е успяла да продаде през първото полугодие 585 755 автомобила. Това запазва първото място на BMW от последните години и утвърждава фирмата като производител №1 на луксозни автомобили. 

През първите пет месеца от годината в Audi бяха продали повече автомобили в сравнение с Mercedes-Benz. След това през юни обаче, силното търсене на S-Class и E-Class помогна фирмата от Щутгарт да продаде само за един месец 113 300 автомобили и да излезе на второ място по общи продажби за първите 6 месеца на годината. 

„Ние сме в отлични позиции да продължим ръста на продажбите и през третото тримесечие”, заяви Йоахим Шмид, шефът на маркетинга и продажбите в Mercedes-Benz Cars.
0 от 500
  • #94
    4 rate up comment 2 rate down comment
    тойййййййй ( преди 13 години )
    пърдел кво викаш продажбите говорели -тогава тойота е по добра от ферари,порше,...и.т.н ауди като са вариант що бяха преди мерц бе *** прости ...определено си *** доказваш го с невероятната си логика
  • #93
    1 rate up comment 14 rate down comment
    azzzz ( преди 13 години )
    хеи *** какво спорите като продажбите си казват думата???хората по света знаят какво да карат те имат пари не вие смешници...къде по света не се желае бмв или мерцедес, аудито е вариант Це в азбуката...какво пишете откачате тука чак,имате очи глави на раменете повечето ходили на училище вземете се стегнете малко...НАЛИ д:д:д:д
  • #92
    15 rate up comment 2 rate down comment
    Triforce ( преди 13 години )
    И аз да можех да ти го цепна... ама а де... жалко!
  • #91
    14 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 13 години )
    селско парче-селски лафове!Много са те мушкали в цвайтера,свиркаджия.Такива като теб гледат като глътнали *** в МОЛ-овете.Спираш жигулкита в края на паркинга,да не се вижда,че са от провинцията.Толкова си ми ясен,*** ***!
  • #90
    4 rate up comment 15 rate down comment
    Анонимен ( преди 13 години )
    А бе,лайногризеца,гледам ти супер смшната региистрация,две измислени имена и още по-комичен ник.Всеки един може да напише каквото иска за 10 секунди.Баси и достоверната регострация!!!За каква анонимност говориш,бе ***!Или си уникално ***,или си наивно селянче,което сега открива интернет.Май си и двете.За Европа няма какво да се обясняваш.Селска гъдулка,дето два пъти в живота са я водили до София,с вълнените чорапчета и турска кенарена ризка.
  • #89
    15 rate up comment 1 rate down comment
    Triforce ( преди 13 години )
    Защо всички отворковци сте Анонимни? Толкова ли ви е яд? Наистина сте някви гадни наркомани и не мърдате от компютрите. Гаден депресар! Ти му говориш за Европа, той ти говори, че си бил селянин. Селянина си ти, то се вижда. Повечето тук, които не са регистрирани са адските селяни! Те може да живеят в Пловдив, София, Бургас, Варна, Русе и не знам си къде още, но цял живот ще си останат МИЗРЕНИ ***!Виждал ли си *** барон? Много злато, много направен... АМА МИРИШЕ, понеже е ***!
  • #88
    13 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 13 години )
    аз знам,някой така те е цепнал,че сега си се насрал под масата от шубе
  • #87
    3 rate up comment 13 rate down comment
    МАГАРЕШКИЯ ( преди 13 години )
    Незнам , обаче ако ти цепна Анонимната мусура с Моя ще ти изхвръкнат очите.
  • #86
    3 rate up comment 14 rate down comment
    Анонимен ( преди 13 години )
    БМВ-тата с мед да ги намажеш,най-голмия *** тук е фена на Ауди.Той само един,нищо,че мършляка се е клонира със 100 имена.
  • #85
    3 rate up comment 16 rate down comment
    МАГАРЕШКИЯ ( преди 13 години )
    EЙ ,как изкам да ви повозя на Моя всички фенчета на БМФ-ие.