fallback

Hyundai пуска офроуд-версия на най-малкия си SUV

Inster Cross получава допълнителна защита и специално оборудване

Корейският производител Hyundai Motor обяви предстоящото пускане на пазара на Inster Cross, нов вариант на най-малкия SUV на марката. Кросоувърът ще се появи съвсем скоро на пазара, като е предназначен за хора, които обичат активния начин на живот.

Позиционирана между моделите от сегмент А и сегмент В, новата версия ще предлага по-добра маневреност, практичност и гъвкавост. Inster Cross ще се отличава с характерните екстериорни и интериорни дизайнерски елементи, подчертаващите начина на живот на клиентите, за които е предназначен.

Новата версия на малкия SUV залага на широки, правоъгълни предни и задни брони, както и релефни черни защитни панели. Предните и задните предпазни кори, заедно със страничните прагове и 17-цоловите алуминиеви джанти, осигуряват допълнителна защита при шофиране по неравни пътища.

Стандартно автомобилът ще се предлага с греди на покрива, а като опция може да се добави и офроуд багажник за транспортиране на всичко необходимо за ежедневни задачи, спорт на открито или къмпинг. Кросоувър вариантът ще се предлага в ексклузивен външен цвят Amazonas Green Matte, както и в пет цвята, някои от които са налични с двуцветен черен покрив - Atlas White, Unbleached Ivory, Aero Silver Matte, Abyss Black Pearl и Tomboy Khaki.

Салонът на Inster Cross ще бъде достъпен със специална комбинация от цветове и тапицерии - сив текстил с акценти в цвят лайм, комбиниран с цветни акценти на арматурното табло. Интериорът предлага истинска гъвкавост с възможност за сгъване на всички седалки, проходен достъп на предния ред и 50/50 седалки на втория ред, които могат да се плъзгат и накланят

Както и базовият модел, новата версия на малкия SUV ще се предлага стандартно с набор от функции, които са характерни за автомобилите от по-високите сегменти. Електрическият пробег е като на стандартния модел - 360 км, като зареждането на батерията от 10 до 80% отнема 30 минути.

В оборудването на Inster Cross влиза още пакет ADAS, включващ асистент за шофиране по магистрала (версия 1.5), интелигентен круиз-контрол и асистент за избягване на челен сблъсък (версия 1.5).

fallback
  • #2
    Грета Тунберг ( преди 3 часа )
    На моят алфа чекист електрика митбъстъра не му действа.
  • #1
    MythBuster=idiot ( преди 4 часа )
    Електромобилите не се палят и взривяват.Статитически е доказано.
fallback
Последни