fallback

Осем чести грешки при спиране

Ако ги избягвате, ще сте много по-спокойни на пътя

Безопасното спиране е изкуство, което всеки шофьор може лесно да овладее. Някои сами изучават техниката на правилното спиране, други пък избират да се запишат на специални курсове. Също така е препоръчително да се избягват често срещани грешки, които много шофьори, дори опитни, правят. Именно на тях ще се се спрем сега.

Най-честите грешки при спиране (ГАЛЕРИЯ):

fallback
  • #5
    Идиоте, ( преди 3 часа )
    нали като натиснеш рязко и силно, задния ще ти се качи на празната глава
  • #4
    анонимен ( преди 3 часа )
    Каква връзка има АБС с периодично спиране за намаляване на скоростта? И как се намаля скоростта като се спускаш по Шипка без да натискаш спирачката, освен ако не караш електрическа кола? Авторът вероятно предлага да използваме моторна спирачка, като на старите Чавдари. Единственото умно нещо в тая статия е дето пише да не се натиска съединителя като се спира. Поне не до достигане на почти пълно спиране.
  • #3
    анонимен ( преди 4 часа )
    И какъв е извода - като вали дъжд да не спираме а да се блъскаме?!?! По първата "грешка" - желателно е от време на време да се спира малко по-рязко, че да се почистят накладките от пепеляка полепнал по тях , който иначе остава по тях и пречи да направят добър контакт с диска.
  • #2
    анонимен ( преди 4 часа )
    Леле, откъде ги намирате тези глупости..
  • #1
    Тинтири_минитири ( преди 4 часа )
    Особено 8 много кефи... е не става ясно за къв дявол ще ползваш ръчна просто така и просто така я ползваш за спиране... ама да не сме придирчиви - здраве да е... ;)
fallback
Последни