fallback

Футболна звезда си купи Bentley, за да го карат на тренировки

Маркъс Рашфорд е с отнета книжка, след като наруши закона със своя Rolls-Royce Cullinan Blue Shadow

Маркъс Рашфорд, звездата на „Манчестър Юнайтед“ и Англия, реши проблема с отнетата от полицията книжка. Футболистът си купи Bentley за 200 000 паунда (близо 240 000 евро). Благодарение комфорта на Flying Spur Azure, нападателят ще се вози удобно до тренировъчната база извън Манчестър.    

Луксозният седан разполага с V8, четирилитров, двойно-турбо двигател с 550 конски сили и „несравним комфорт и елегантност“. Коженият интериор включва триизмерно щамповане във формата на диамант в панелите на вратите. По-дългото му междуосие гарантира повече място вътре, за да може Маркъс да се отпусне.

Задните седалки са оборудвани с истински възглавници за максимален комфорт и Рашфорд може да гледа телевизия на матови монитори, монтирани въху облегалките на предните седалки. Автомобилът също така разполага с панорамен покрив и щори.    

Маркъс получи 6 месеца забрана за шофиране и глоба от 1666 паунда през юли, след като вдигна 104 мили в час по M60 със своя  Rolls-Royce Cullinan Blue Shadow за 560 000 паунда. Английската звезда беше спрян по обяд, часове след като пропусна тренировка на Юнайтед поради заболяване. Случайно или не,  по-рано нападателят не попадна в списъка на Англия за европейските финали.

Рашфорд започна този сезон, като отбеляза три гола за отбора си. Мениджърът Ерик Тен Хаг каза, че това се дължи на факта, че нападателят е подредил своя „начин на живот“ и „нагласата“. Но напоследък отново е резерва.

26-годишният любимец на „Олд Трафорд“ притежава още един Rolls -  Black Badge Wraith, който му струва 700 000 британски лири, две Lamborghini и McLaren 765 Long Tail за 360 000 британски лири. Not too bad, както би казал Ноле Джокович.    

fallback
fallback
Последни