fallback

Ford пуска караоке в два от моделите си

Функцията ще стартира само през телефона на втори пътник и ще предлага песни на 38 езика

В днешни дни производителите наблягат на оборудването, което е свързано с безопасността. Като контрапункт се предлагат глезотии, например, седалки с масаж или различни цветови решения по интериора.    

Но Ford реши да не се ограничава до тези две посоки. Компанията хвърля сили в забавлението със семейството или приятелите по време на пътуване в кола. Особено в електрическите, при които чакането за зареждане може да бъде  досадно.

Ето защо легендарната марка ще започне да предлага караоке в колите си. Първи е огромният електрически пикап Ford F-150 Lightning в Съединените щати. След това (без конкретна дата все още) също Mustang Mach-E ще започне да се предлага в Европа с оригиналната новост.

Новата функция е приложението Stingray Karaoke , което включва песни на 38 езика, включително тайландски и иврит. Предлага рок, кънтри, поп, R&B, латино, K&J поп песни и класически мелодии.   Приложението може да работи както при изключен автомобил, така и в движение, но изисква присъствието на поне един пътник до шофьора. Тоест, не може да се използва, ако водачът е сам и му се пее. За да го активирате, е важно пътникът да носи предпазния колан. Когато вече е заредено, на екрана на информационно-развлекателната система се появява QR код, който вторият човек в колата трябва да сканира със своя смартфон. Отваря се уеб страница, която позволява управление на приложението от телефона.    

Разбира се, на пътниците е позволено да добавят своите песни и да виждат текстовете на песните на централния екран в допълнение към слушането на звука през аудиосистемата на автомобила. Това, което липсва, е микрофон, но в толкова малко пространство екстрата би била излишна.

Функционалността Stingray Karaoke се добавя към моделите чрез отдалечена софтуерна актуализация. Така че ако си купите новия Mustang Mach-E, очаквайте екстрата и загрявайте с любимите парчета.    

fallback
  • #3
    анонимен ( преди 2 часа )
    Супер, но върви ли без интернет?
  • #2
    анонимен ( преди 2 часа )
    И аз се треса, ще го изтреса, треса се, треса ... Това пише на екрана.Не знам, но в такова положение, не мисля, че е добре да се управлява автомобил.
  • #1
    анонимен ( преди 3 часа )
    Последно време (всички) са готови да измислят каквото и да е, само и само да не произвеждат свестни автомобили.
fallback
Последни