fallback

10 функции на модерния автомобил, за които може би не сте знаели

Тези технологии правят шофирането не само по-удобно, но и по-безопасно

Съвременните автомобили са се превърнали в истински технологични чудеса, предлагащи на шофьорите не само комфорт и мощност, но и функции, за които мнозина дори не подозират. Технологичният прогрес не стои на едно място и автомобилните производители се опитват да въведат възможно най-много иновативни решения в своите автомобили. 

Факт е, че в наши дни новите коли са пълни със скрити функции, които правят шофирането по-удобно, безопасно и удобно. Понякога си струва да погледнете ръководството на собственика си или да експериментирате с настройки, за да отключите пълния потенциал на вашия автомобил. В крайна сметка, кой знае какви други приятни изненади може да се крият под капака ви?

Представяме ми 10 функции, с които може да разполага вашия автомобил, и които може да ви изненадат.

10 функции на модерния автомобил... (ГАЛЕРИЯ):

fallback
  • #10
    анонимен ( преди 22 часа )
    Леле ко казваш петре уха
  • #9
    Леле ( преди 1 ден )
    ако имате всички тези екстри, автомобила ви прилича на унгарски пейджър ... не се знае кой в един момент може да поеме управлението ... еле па Al
  • #8
    анонимен ( преди 1 ден )
    Ценни са тия функцийки, ама яко товарят на цената, без да има причина за това. Ако човек има кола с електрически серво (а то други вече няма и без това), просто към колата следва да се добави цената на един айфон от най-евтините (има процесор, камери, лидар) и всичко това може да работи. Само дето тия неща не ги получаваме за 2000 лв допълнително, ами поне десятка.
  • #7
    До#6 ( преди 1 ден )
    Напротив системите помагат изключително много, но ако не сте карал нов автомобил няма как да знаете. Автоматичния круз контрол със функция спиране и тръгване е супер в задръствания. Асистираното шофиране по магистрала е още по-добро.
  • #6
    анонимен ( преди 2 дни )
    Тези системи са за хора които не внимават и спят докато карат, за тяхна информация няма да ги спасят защото ако опреш то тези системи по-добре си връщай книжката в КАТ!
  • #5
    анонимен ( преди 2 дни )
    Функция номер 2 у нас много трудно ще влезе в десйствие:)))
  • #4
    беден ( преди 2 дни )
    Нямам пари за толко модерна кола, нито за гараж да не ми я задигнат....
  • #3
    Дедо ( преди 2 дни )
    Лелеееее, я скоро разбрах за централното зключване и си викам "Брей, колко умно и готино!", а то глей света къде е стигнал!!!
  • #2
    Яяя ( преди 2 дни )
    Актуализациите по въздуха избиха рибата
  • #1
    анонимен ( преди 2 дни )
    Дали не сме ги чували, Петърчо? С трици маймуни ли се опитваш да ловиш?
fallback
Последни