fallback

Вижте най-новия SUV на българския пазар

На Пловдивския панаир ще е и европейската премиера на този хибрид с 245 коня

Предложенията в сегмента на компактните SUV модели в България ще се увеличат с едно на 25 септември, когато на Пловдивския салон ще дебютира новият Aeolus Huge, научи Automedia.bg. За китайския кросоувър с технологии от Nissan това ще е премиера не само за България, но и за Европейския съюз като цяло. Aeolus e продукт на китайския гигант Dongfeng и ще се внася у нас от ADG Bulgaria - компанията, която вече продава тук марката Voyah.                      Aeolus, наречена на древногръцкия повелител на ветровете Еол, e eдна от новите дъщерни марки на държавната компания Dongfeng и ползва много технологии от джойнт-венчъра, който китайците имат с Nissan, включително и вариации на най-новото поколение японски бензинови турбомотори. Huge на този етап предлага само предно предаване, но за компенсация се очертава да е доста по-изгоден от японските си конкуренти като цена, както ще видите от галерията под статията. Ето и останалите по-важни факти за Aeolus Huge накратко.                 10 факта за Aeolus Huge, най-новия SUV у нас (ГАЛЕРИЯ):

        

fallback
  • #8
    шоферче ( преди 1 седмица )
    ... тук няма Android *** или Apple CarPlay...Next please!
  • #7
    БайБоцимир ( преди 1 седмица )
    Конглокенцията е хубаво нещо. Немците ще трябва да свалят цените, ако искат да оцелеят. Подозирам, че само дъщерните им дружества може да се адаптират. ФауВе ще затъват все повече.
  • #6
    анонимен ( преди 1 седмица )
    Направо си е оферта за 60 хил, особено ако я сравниш с която и да е вагаджииница
  • #5
    bo ( преди 1 седмица )
    Ако не се кара поне 10 години, никакъв смисъл от китайски трошляк,
  • #4
    анонимен ( преди 1 седмица )
    3-ти, на китайците в момента базата за поддръжка им е слабото място. Ако ти се счупи колата, не е ясно колко точно време ще си пешеходец.
  • #3
    анонимен ( преди 1 седмица )
    Не бих го взел, но е добре да има тук китайци да дават малко жега с цените, че новите фейслифтови ***, Спортажи и Тусони минават 100к с екстрите.
  • #2
    анонимен ( преди 1 седмица )
    1,5л и 200 коня? Бая турбина трябва да са му сложили.
  • #1
    Таман ( преди 1 седмица )
    научихме немските коли, сега китайски!
fallback
Последни