fallback

11 перфектни коли за лятото, които тепърва ще поскъпват

От Fiat Barchetta до Mercedes E210, тези йънгаймери могат не само да ви радват, но и да умножат парите ви

Едно лято зад волана на йънгтаймер може да направи пътешествието още по-забавно и оригинално. Както и по-евтино. Просто намерете доказан през годините автомобил, който гарантира безопасност, практичност и ефективност.  Ето избора на едно от водещите издания в Италия, на базата на онлайн търговете на платформата Car & Classic. За тези, които искат да съчетаят красотата на ретро линиите с надеждност. При това на цени от 4-5 000 евро 25 000 евро.         11 перфектни летни коли втора ръка (ГАЛЕРИЯ):

       

fallback
  • #7
    до 6 ( преди 1 месец )
    ако ей така, за разнообразие, решиш някой път първо да провериш в гугъл, и после да изтроп.аш мъдрите си мисли, може и да не ти личи чак толкова двуцифреното IQ
  • #6
    анонимен ( преди 1 месец )
    От къде ги изкопахте тези дрънголници, какви 10 хиляди евро и 1000 не струват от къде я сканирахте тази статия от миналият век, знаете ли изобщо коя година сме?
  • #5
    анонимен ( преди 1 месец )
    Забравили са и Тигра Туин Топ. Като за кола от нейното време изглежда добре,за разлика от Корсата и Астата от същото време.
  • #4
    анонимен ( преди 1 месец )
    Those were the days. Колите от 90-те и особено първата половина и около средата наистина са остарели добре. Брера макар и по-нова също, за разлика от другите коли от нейното време. Колите от 2019 насам също изглеждат добре.
  • #3
    до 1 ( преди 1 месец )
    олдтаймер и йънгтаймер са си общоприети термини при класическите автомобили. Ако и да не са познати на кварталния ти хоремаг
  • #2
    анонимен ( преди 1 месец )
    Кабриолетите са най голямата тъпотия. Готино е да караш кабриолет точно 5-10 минути колкото да се направиш на интересен. После ти измръзва главата и ти се схваща врата. Може да си докараш ужасни здравословни проблеми. Да не говорим за неудобствата. Кабриолетите са уязвими по всички възможни начини.
  • #1
    анонимен ( преди 1 месец )
    "Едно лято зад волана на йънгтаймер"..............Коречи?
fallback
Последни