fallback

10 интересни коли от Острова за под 2500 лева

Десният волан е досадно усложнение, но пък води до цени, каквито няма другаде

Цените и на новите, и на употребяваните автомобили излетяха в космоса в последните три години. Евентуална вратичка за желаещите да се снабдят с кола на достъпна цена си остава британският пазар. От една страна, все по-строгите еконорми на Острова правят притежаването на стар автомобил твърде скъпо за местните хора. От друга страна, десният волан обезкуражава пълчищата прекупвачи от Източна Европа, които иначе отдавна са вдигнали цените на втората ръка в Германия, Швейцария или Италия.                   В резултат във Великобритания могат да се намерят прилични и интересни модели на цени, каквито другаде отдавна вече сме забравили. Онлайн изданието на Top Gear подбра десет актуални оферти за под 1000 британски лири - около 2310 лева по днешния обменен курс. Те са добра илюстрация за възможностите, които предлага британският вторичен пазар.

Разбира се, съществува немаловажната подробност с десния волан. Някои хора го смятат за опасност за движението и дори настояват да бъде забранен в България. Нашето мнение е различно: повечето злополуки по пътищата са резултат на лоша преценка, която има еднакво пагубен ефект независимо от позицията на волана. Десният волан е неудобство при дясно движение, но ако се съобразявате с влошената видимост, не би трябвало да прави шофирането по-опасно.       10 интересни коли за под 2500 лева (ГАЛЕРИЯ):

       

 

fallback
  • #4
    Глупости на англета ( преди 2 месеца )
    *** от островния Бимбистан!Мерси!
  • #3
    анонимен ( преди 2 месеца )
    Хора, не се лъжете да купувате коли с десен волан. Не си струва да си прецакате живота за малко спестени пари.
  • #2
    да ама не ( преди 2 месеца )
    Защо се премълчава факта,че гражданската отговорност за коли с десен волан е 400% по-скъпа, естествено ако го обявиш пред застрахователят.Но т.к. всички са тИрикати си мълчат,докато не катастрофират и застрахователят не ги надуши .
  • #1
    анонимен ( преди 2 месеца )
    Преди десет години докарах от острова едно CR-V 2.0 бензин , по-здрава кола не съм карал. Купих я за 1300 паунда на 103к мили. Още я карам.
fallback
Последни