fallback

Така изглежда най-евтината нова Panda

Бюджетният кросоувър на Fiat получи версия със стоманени джанти и бедно оборудване

Fiat Grande Panda 2025, за която вече ви разказахме, е дългоочаквана кола на марката, която от Fiat позиционираj като евтин кросоувър. Моделът беше официално разсекретен по-рано, а сега най-евтиният вариант бе показан на нови снимки.

Fiat Grande Panda, с условното име "RED", която виждате на снимките, ще е най-евтината версия на модела и се характеризира с доста по-опростен външен вид. От снимките се забелязва, че летите джанти при евтината версия са заменени със стоманени. Последните са и с по-малък диаметър. Други промени са, че липсват релси на покрива и като цяло т.нар. екстериорен декор е значително опростен. Снимките на най-евтината нова Panda се появиха в профила на @elenascandurra88 в Instagram.

Новият Fiat Grande Panda RED ще има същият брутален "квадратен" дизайн, който препраща към първата версия на известния модел, но освен промените по екстериора и вътре в салона ще липсват доста от "екстрите".

Fiat Grande Panda 2025 моделна година се подготвя за пълна премиера на 11 юли 2024 година, когато италианският автомобилен производител ще отпразнува своя 125-ти рожден ден. Купувачите ще избират между електрически и хибридни версии. 

Интересното е, че новият Fiat ще се произвежда паралелно със сегашната Panda, която ще остане на поточната линия поне до 2026 година. Все още не е ясна цената на най-евтината версия на новия модел.

fallback
  • #6
    анонимен ( преди 3 дни )
    Да видим колко ще е евтина, поне на вид е 1:1 с разни китайски предложения за по 10 000$
  • #5
    анонимен ( преди 3 дни )
    До 2,Пешко пише най-евтината нова Панда и сигурно ще е така ама за моделната гама на ФИАТ Панда,а не изобщо най-евтината кола. Четене с разбиране де.А, еначе цените от по-рано през м.Юни се очакват от 18 хиляди до 26 хиляди евра за бензинови и ел коли.
  • #4
    анонимен ( преди 3 дни )
    До 2,Пешко пише най-евтината нова Панда и сигурно ще е така ама за моделната гама на ФИАТ Панда,а не изобщо най-евтината кола. Четене с разбиране де.
  • #3
    анонимен ( преди 4 дни )
    Много са ми смешни, като си купят Сандеро заради цената, обаче да е в изпълнение Stepway, което добавя 3 хиляди евро отгоре. Ако търсиш евтина избираш най-евтината без екстри и оптичен тунинг.
  • #2
    бат пешо ( преди 4 дни )
    Аз не видях цена. Как може да пишеш за най-евтина кола (в случая Панда) и да не посочиш цена?
  • #1
    Друг Гост ( преди 4 дни )
    Абсолютно никаква информация няма в тази статия. Някой е снимал кола със стоманени джанти и останалото е съчинение по картинка
fallback
Последни