fallback

Звезда на „Арсенал“ се фука с цял парк от AMG

Mercedes-AMG GT 63 S e гордостта на Кай Хаверц

Кай Хаверц възроди кариерата си в Арсенал, където направи изключително силен сезон, макар Ман Сити да взе инфарктно титлата. Но сега нападателят е голямата надежда на Германия за европейска титла. Нападателят на Бундестима заработва 15 милиона евро годишно и не е изненада, че алеята на дома му, изглежда като нещо от фабрика на AMG.

 

24-годишният германски играч позволи на хора от концерна в Щутгарт да го посетят. Целта на визитата беше неговия AMG GT 63 S – който той нарече „матово черен“, но подозираме, че всъщност е Manufaktur Graphite. Както и да е, това е хубава кола и изглежда още по-хубава, когато е паркирана до неговия G-Wagen със спецификациите на AMG. А това, което изглежда като SUV на Mercedes EQS, остава извън обектива.

Разбира се, AMG GT е основната атракция и тъй като това е 63 S вариант, можем също да ви кажем, че се задвижва от 4,0-литров V8 двигател с двойно турбокомпресор. Осигурява 630 конски сили и 664 lb-ft въртящ момент . Всичко се изпраща към четирите колела чрез 9-степенната автоматична трансмисия AMG Speedshift и 4MATIC + система за задвижване.

Ускорява до стотака за малко над 3 секунди и развива 313 километра в час. Вероятно Хаверц знае, че трябва да пази приличие, като не се опитва да стигне максимума. Нека пази скоростта за терените!    

 

fallback
  • #3
    анонимен ( преди 3 месеца )
    кой за каквото е учил на всеки му според потребностите на всеки му според възможностите има пари момчуто харчи си ги
  • #2
    анонимен ( преди 3 месеца )
    Футбалерите са полуграмотни, съответно и колите им са всичко но не и интересни.
  • #1
    анонимен ( преди 3 месеца )
    Готини коли, ама ай стига преклонение пред ритнитопковци.
fallback
Последни