fallback

Най-ненадеждните марки според WhatCar

Проучването обхваща 178 модела от 32 бранда

Ако сте избрали конкретен автомобилен клас или модел, ще бъде полезно да проверите как се представят в класациите за надеждност в съответните сегменти. Ако обаче все още не сте сигурни какво ще изберете, проверката за представянето на марката е добро начало.

В случая класацията е дело на британските експерти от изданието WhatCar? То е направено след допитване до собственици на автомобили и шофьори, които е трябвало да посочат с какви проблеми са се сблъскали през последните 24 месеца, както и да кажат колко е струвал ремонтът и колко време колата е престояла в сервиза.

В проучването са участвали общо 21 732 души, като то обхваща 178 модела на възраст до 5 години от общо 32 различни марки. През уикенда ви представихме най-надеждните автомобилни марки, а сега идва ред и на най-ненадждните.

Най-малко надеждните марки автомобили (ГАЛЕРИЯ):

fallback
  • #8
    анонимен ( преди 3 месеца )
    До 3 карам Рено ново от 2017г. в сервиз само за годишното обслужване,като километрите наближават 150 хиляди.
  • #7
    анонимен ( преди 3 месеца )
    До 3,ти четеш ли бре и можеш ли да осъзнаеш,че автомобилите са оставали в движение и всичко отстранено по гаранция,а другите на предните места по над седмица в бокса и пътуваш с градският транспорт,а си платил за котора над 100 хилки.
  • #6
    Проценти ( преди 3 месеца )
    До ,,А бе брекзити,, Как може да си толкова просд-оценка на надеждност на Мерцедес е по голяма и от на алфа и от на ровър.
  • #5
    анонимен ( преди 3 месеца )
    Обичаме старите приказки, които сме слушали от дядовци и бащи за коли произвеждани през 70те и 80те. Искаме и новите да са така, ама действителността е друга.
  • #4
    РУК ( преди 3 месеца )
    Ахахаха а може ли да обясните какви точно са разликите в механиката и електрониката при Стелвио и Джулия, че имат разлика от 20% в резултата :-) :-) :-)
  • #3
    А бе брекзити... ( преди 3 месеца )
    рено е ясно - отдавна заема последните места в такива класации, ама да класираш Мерцедес след алфа-умрело и особено след разните трошливи ровъри!?
  • #2
    анонимен ( преди 3 месеца )
    Не знам какви са тея клиенти на Алфа Ромео, но аз и мой приятел караме нови Джулии от 6-7 години и не сме имали посещения в сервиз освен за смяна на консумативи по план.
  • #1
    анонимен ( преди 3 месеца )
    Mercedes и MG на кантар ... мАлееЕеЕЕ
fallback
Последни