fallback

Неймар наряза гумите на луксозен SUV на съотборник

Бразилецът атакува с нож Genesis GV80 в отговор на шега (ВИДЕО)

Бразилският футболист Неймар наряза с нож всички гуми на кросоувъра Genesis GV80 на своя съотборник Ренан Лоди. По този начин халфът реши да даде урок на приятеля си за една глупава шега с връзките на обувките.

На страница на ActuFoot в социалната мрежа X бяха публикувани последствията от „разправията“ между двама бразилски футболисти, които в момента играят за саудитския клуб „Ал-Хилал“. Първо защитникът Ренан Лоди завърза на здрав възел връзките на маратонките на Неймар. В отговор нападателят взе нож и сряза всички гуми на колата на Лоди. Приятелите на Неймар заснеха ответната акция и пуснаха видеото в интернет.

Да припомним, че през 2023 г. 32-годишният Неймар премина от френския ПСЖ в саудитския „Ал-Хилал“, но успя да изиграе само 5 мача, след което получи сериозна контузия на коляното - скъсване на кръстна връзка. Той се върна към тренировки през февруари, но възстановяването му върви бавно.

fallback
  • #1
    im-ДртийУАЙТBOY! ( преди 3 месеца )
    Най-интересното, занимателното и съответно грабващо основно вниманието ни е факта, че Бразилски футболист е бил така добре инфо и е знаел много добре, че си струва закупуването на кросоувър от водещия корейски премиум-Бранд Genesis GV80 до последния цент и в дадения случай, именно Ренан Лоди заслужава да бъде поздравен за правилния и целенасочен избор за лична машина.
fallback
Последни