fallback

Най-мощните нови роудстъри на всяка марка

Тези коли ни връщат в една отминала епоха, където всеки завой е приключение

В непрекъснато променящия се свят на автомобилите роудстърите винаги са били различната, завладяваща част. Тези машини с подвижни покриви предлагат неповторимо изживяван при шофиране – слънце в лицето ви, вятър в косите ви и нефилтриран рев на двигателя в ушите ви.    

Докато седаните и SUV-овете дават приоритет на практичността, роудстърите предлагат доза въодушевление, връщайки се към основните елементи на удоволствието от шофирането.

Те заемат уникално място в автомобилната история. Фокусът им върху пъргавината и леката конструкция ни връща към една отминала автомобилна ера, където всеки завой е приключение. Роудстърите продължават с иновациите, разширявайки границите на управление и мощност.

Най-мощните нови роудстъри на всяка голяма марка (ГАЛЕРИЯ)

 

 

fallback
  • #2
    анонимен ( преди 4 месеца )
    Абе пичове на мен продължава да не ми работи "стрелката" за напред - освен първата нищо не виждам! Има ли и други с тоя проблем? Някой пак е ръчкал да се прави на работещ и е прецакал нещо!
  • #1
    Радев ( преди 4 месеца )
    Роудстър означава открит двуместен автомобил, а тук виждаме и такива с четири места, така че определението не е коректно.
fallback
Последни