fallback

Топ 10 на най-ненадеждните коли на старо

Класацията е на британска компания за следпродажбено обслужване

Екипът на YouTube-канала Carwow обедини усилия с водещия доставчик на гаранция за следпродажбено обслужване във Великобритания - компанията Warrantywise, за да направи класация на най-ненадеждните употребявани автомобили. В случая са използвани данни за хиляди повреди по превозни средства, като в основата са не само самите ремонти, но и тяхната цена. Моделите се оценяват от 0 до 100. Колкото по-нисък е резултатът, толкова по-малко надеждна е колата и обратното.

Топ 10 на най-ненадеждните коли на старо (ГАЛЕРИЯ):

fallback
  • #10
    Лудория ( преди 5 месеца )
    Мале, кошмар. Не стига, че не могат да проумеят три абзаца на български написани, но и грам срама нямат да поискат да им го преразкажеш. Байчо, аз на сина си не давам възмжоност да бъде толкова нагъл дето е на 5 и засега срича, камо ли за непознат възрастен из интернета...
  • #9
    анонимен ( преди 5 месеца )
    До#6.Примера не е хипотетичен.Смених двигателя с друг втора употреба, вместо да правя основен ремонт на стария.
  • #8
    анонимен ( преди 5 месеца )
    Оня с лаптопа в официалния сервиз има работа за десетина минути,фактурира ми половин час труд или 40 лева с ДДС.
  • #7
    анонимен ( преди 5 месеца )
    "Лудория ( преди 1 час )Да обобщим - чел си статията така, както Дявола чете евангелие." Да предположим че е така. Ще ми поправиш ли грешките, спрямо твоя прочит?
  • #6
    Така е ( преди 5 месеца )
    "Анонимен ( преди 47 минути )В топ 10 две Тесли."Вярно е има две Тесли, но също така е вярно че средната им цена за ремонта е най-ниска от всички автомобили в класацията - 1500 1600 долара за ремонт, с изключение на seat leon, който е много по-евтин автомобил. Също така най-скъпият ремонт е само 5800 за по-скъпата Тесла модел x И 12800 за най-големият възможен ремонт - смяна на батерия. Сигурно нямат hyundai, чиято смяна на батерия струва 50 000 долара.
  • #5
    Да обобщим ( преди 5 месеца )
    Сравняваш ремонта на автомобили за 200 000 лв в официален сервиз с ремонта на golf единичка в в кварталния гараж? Очевидно си чел статията, като дявола евангелието. Дай пример от статията а не хипотетичен? За 1000 лв дори оня с лаптопа дето трябва да ти пренастрои всички датчици след смяната на двигателя, няма да си мръдне пръста.
  • #4
    анонимен ( преди 5 месеца )
    Да обобщим, батерията на Тесла струва 12792 долара,ремонт 5900 долара.За 1000-2000 лева купувам двигател втора употреба и за още 1000 за монтаж/демонтаж на стария.
  • #3
    Анонимен ( преди 5 месеца )
    В топ 10 две Тесли.
  • #2
    Лудория ( преди 5 месеца )
    Да обобщим - чел си статията така, както Дявола чете евангелие.
  • #1
    анонимен ( преди 5 месеца )
    Да обобщим. Обикновено ремонтите на Tesla са около 1600 долара, като дори смяната на батерия струва по-евтино от ремонта на скоростна кутия и два-три пъти по-евтино от ремонт на двигателя на повечето автомобили в класацията. С разликата че ремонт и смяна на батерия се заплащат след осмата година, А при ДВГ винаги могат да изкарат собственика виновен и много често наистина е виновен, като онзи включил трета вместо пета.
fallback
Последни