IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

От смартфон до китара и парфюм - какво предлагат производителите на коли

Телефонът на Polestar е последният нетипичен за автомобилна компания артикул

Автомобилните дизайнери са иновативна група. Ако посетите някои от техните бюра, ще намерите разхвърляни какви ли не предмети, които нямат никаква връзка с тази индустрия. И ако велосипеди или яхти, излезли от заводите на автомобилни марки, звучат някак логично, то не може да кажем същото за куп други предмети. Като джапанки!

 
телефон Polestar


В случай, че не сте забелязали, дигиталните светове на автомобилите и мобилните телефони се сливат – така че може би не бива да се изненадваме, че Polestar пуска свой собствен мобилен телефон. Негови снимки се появиха в китайски социални мрежи преди официалното представяне на салона в Пекин тази седмица, като стана известно, че ще разполага с 4 камери, а дизайнът ще съответства на този, позднат ни от колите на Polestar.
 
Но вече трудно нещо може да ни учуди, след като фирмите за телефони започнаха да произвеждат електрически коли. Подбрахме все пак някои интересни други примери.


Най-странните неща, правени от автомобилни компании (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500