fallback

Subaru изненада с доста ниска цена за новото Legacy

Седанът получава повече екстри, но ще струва под 25 000 долара

Седанът Subaru Legacy е една от най-популярните коли на японската марка, като търсенето му е особено силно в САЩ. Моделът е търсен сред купувачите заради своя специален стил, надеждност, оборудване и безопасност.

Не на последно място този бестселър на Subaru е избиран от купувачите заради отличното си съотношение цена/качество. А сега японският производител изненада всички с ниската цена на автомобила от моделната 2025 година.

Subaru Legacy, което скоро ще бъде пуснато на пазара, ще се продава зад Океана на цена от $24 895. Според Carscoops цената на модела не се е променила спрямо миналата година, макар оборудването вече да е доста по-богато.

Новото Subaru Legacy Limited вече разполага с електрически люк на покрива, отопляем волан и 11.6-инчов екран за информация и развлечения с GPS навигация, премиум аудио Harman Kardon, както и със системата DriverFocus.

Както винаги, моделът се предлага със задвижване на всички колела, дори и в базовата си версия. По-рано ви информирахме, че Subaru Legacy бе включен в списъка на най-добрите седани според американски експерти.

Основните конкуренти на модела - Honda Accord, Hyundai Sonata и Toyota Camry, също попаднаха в класацията. Също така, Legacy е в списъка на най-ефективните автомобили по отношение на съотношението на цената на автомобила към средния пробег.

fallback
  • #8
    анонимен ( преди 1 месец )
    Това е стартовата цена на всички mid size японски седани в Америка. При CUV автомобилите е още по- абсурдно положението. Хай Лендър там се продава за 35к $ тук е 120к Лева
  • #7
    Nev до №1 ( преди 1 месец )
    Пич, много ми е интересно кои са тези расови млади жребци на тази цена за които бълнуваш? Май си горе на черешата или е време да смениш дилъра! :)
  • #6
    Nev ( преди 1 месец )
    За съжаление тук ще се продава поне на двойна цена, поради неадекватната ценова политика на местните дилъри! И не само на Субару, но на Хонда, Мазда и дори Тойота са такива!
  • #5
    анонимен ( преди 1 месец )
    Тука сме богати, в Щатите завалиите кат не могат да свържат двата края и им ги дават на социални цени. Нормалните цени са при нас - за 25 000 долара - Тойота Ярис Крос.
  • #4
    Жеръц ( преди 1 месец )
    Де да имаше нови Субарута и в нашата мила Родина на цена от 45 000 лв. Ние понеже получаваме големите заплати, нов Форестър при нас струва 90 000лв. За *** сиромаха голфове на по 13/15 години, за по 15/20 000 лв. да им се радваме.......
  • #3
    анонимен ( преди 1 месец )
    Тук за 45хил май остана Дачия или нещо от клас В, така че много модели на тези пари ще се харчат като топъл хляб.
  • #2
    До 1 ( преди 1 месец )
    Не съм фен на субару, но ако и при нас го продаваха на такава цена - тоест около 45 000лв. Почти съм сигурен че щеше да избие рибата откъм продажби и на никой нямаше да му пука ти за какви коне мечтаеш и сънуваш.
  • #1
    анонимен ( преди 1 месец )
    Как да продсваш скъпо куц кон, който яде храна от умрели динозаври, като на пазара има расови, млади жребци на същата цена, които ядат прясна тревица, каквато има евтино навсякъде.
fallback
Последни