fallback

Китайски коли не издържат на руската зима

Педалът на газта на кросоувъра Changan CS55 се счупи от студа (ВИДЕО)

Китайските коли са много популярни в Русия, след като почти всички западни, американски, японски и корейски производители напуснаха страната заради нападението на Украйна. Те вече заемат близо 60% от руския пазар, но явно тепърва ще се появяват проблеми с тях.

Собственичка на много популярния кросоувър Changan CS55 записа много забавно, но в същото време и тъжно видео. В него жената обяснява, че просто е искала да издърпа стелката под педалите, но един от тях - този на педала, се е отчупил. Оказва се, че държачът е направен от пластмаса, която става много крехка при силен студ. „Ако кажа, че съм шокирана, означава да не кажа нищо! Changan CS55 е „работен кон“, но вероятно сега някой ще ми се смее. Оправих стелката и педалът на газта просто падна на студа. Той е пластмасов", оплаква се собственичката.

В руското представителство на Changan са уведомени са случилото, но все още не са коментирали ситуацията. Кросоувърът S55 е сред най-популярните модели на пазара в Русия, като се предлага с 1,5-литров бензинов двигател, развиваш 143 к.с. Цените на модела стартират от 1 989 000 рубли, което прави около 40 000 лева.

fallback
  • #10
    abc ( преди 9 месеца )
    Я си погледнете пeдалитe на "западните" коли и също ще откриете, че този на газта и съединителя са също пластмасови, масово. Пести се от всичко.
  • #9
    анонимен ( преди 9 месеца )
    Петре,а и тука повечето пишешщи без да си размърдат междуушната каша на раменете,що не видите че тоз *** е чист като излязал от завода,а тая си тръскала стелкта,което води до заключение,че пидаля трябва да е с мизерия,а тоз от клипа е нов и не използван. Това е явен фейк за да се опетни дадена марка.Иначе има доста клипове в ютуб където се вижда експлоатацията на китайските машини от всякакъв вид и коментари за тях,като повечето са положителни.
  • #8
    анонимен ( преди 9 месеца )
    До 3 фашисти са укропитеците ,те се разхождат с нацистката символика изрисувани като *** каруци,а и военната им техника е със същите кръстове като на фашистите през ВСВ.Объркани са ти понятията за кои са фашисти и кои не.
  • #7
    анонимен ( преди 9 месеца )
    Автокомедия, как от частвн случай с неизвестна марка съдите за цялото китайско произвидство, което към настоящия момент е най-голямото в света?! Слабо и непрофесинално. Направо жълто.
  • #6
    Гатю ( преди 9 месеца )
    За тоя *** и 10 бона са много
  • #5
    анонимен ( преди 9 месеца )
    Това да и е проблема, защото когато колата и полети към канавката като и пдане колелото в движение и ще прославя Китай на оня свят!
  • #4
    До 3 ( преди 9 месеца )
    Пиши правилно - те не са фашисти, а освободители от свобода и живот :D
  • #3
    анонимен ( преди 9 месеца )
    Стига ни занимавайте с проблемите на руските фашисти.
  • #2
    До 1 ( преди 9 месеца )
    Чанган е най-стария производител на коли в Китай още от около средата на миналия век. То и японските и корейски марки са скорошни в сравнение с 100 годишните европейски и американски, но правят по-надеждни коли. Никаква гаранция не е, че както н случая Чанган е стара китайска държавна ще е по-надеждна от нова частна като BYD примерно
  • #1
    Пропов ( преди 9 месеца )
    Работен кон?! Е то трябва да е надеждно щом е за работа, то ест да не е китайско. Аз наистина не разбирам купувачите на всички тези новоизлюпени марки, вкл. Тесла, БИД и прочее. Колата е сложна машина с няколко хиляди части, ако произовдителя няма опит , няма как да направи надеждна машина в дългосрочен план. Как ще купиш кола от прохождаща компания, какво очакваш?! Мерц правят коли от над 100 години и все още грешат понякога, какво очакваш от китайци или американци без никакъв опит?!
fallback
Последни