fallback

Вижте как падащи камъни размазват коли

Трагедията се разиграва на планински път буквално за секунди (ВИДЕО)

Рискът от падащи камъни на пътя никога не е за подценяване, включително и в страни като България. Поредното доказателство дойде през изминалата седмица, когато подронени от дъждовете скали се стовариха на пътя и отнеха два човешки живота. Инцидентът случайно бе записан от бордовия видеорегистратор на задния автомобил.                     Ужасяващото видео е от източноиндийския щат Нагаланд. На него се вижда колона от автомобили, чакащи в задръстване на междуградски път. Изведнъж огромна скала пада и буквално размазва автомобила пред камерата, след което помита по пътя си и други коли.

Полицията в Нагаланд първоначално съобщи за една жертва от трагедията - пътникът в черната кола. По-късно обаче още един от ранените почина в болницата.                    Според експерти причината е в непрекъснатите дъждове в щата в последните дни, нарушили стабилността на склона. Укрепването на склоновете срещу подобни свличания е задължение на поддържащите пътя структури, но в случая то очевидно е пренебрегнато. За жалост не сме убедени, че и в България нещата стоят кой знае колко по-добре, отколкото в Индия.       Вижте видео от ужасяващия инцидент:

     

 

 

fallback
  • #1
    анонимен ( преди 10 месеца )
    пари за изграждане на инфраструктура няма но за разрушаване на инфраструктура банките отпускат дългосрочни кредити незнам дали в природата има по примивни същества от хората
fallback
Последни