IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

MINI представи още един атрактивен Countryman

Cooper S ALL4 Uncharted Edition впечатлява с цветове и акценти

Гамата на MINI е на път да претърпи радикална трансформация, но британският производител продължава да поддържа интереса към настоящите си модели, като пуска различни техни версии. Една от тях е Cooper S Countryman ALL4 Uncharted Edition, чиято цел е да покаже, че една снимки може да замени хиляди думи.


MINII Cooper S Countryman ALL4 Uncharted Edition


Кросоувърът разполага с бяла долна част, която контрастира с познатата облицовка. Нагоре от средата има зеленикаво-сива лента, която се увива около автомобила. Всичко това е комбинирано с бял покрив и оранжева ивица в горната и долната част. Трябва да се отбележат още черните рамки на фаровете, черните дръжки на вратите и черните джанти.

Интериорът е много по-сдържан, тъй като има лъскава черна облицовка с надпис „Uncharted“ от страната на пътника. Специалното издание е отбелязано още на волана, както и на праговете на вратите. Купувачите ще намерят също ключ „Uncharted“ и черни кожени седалки, които изглежда имат микрофибърни акценти.


MINII Cooper S Countryman ALL4 Uncharted Edition


MINI не разкрива почти нищо за техниката на специалното издание, като се съобщава само, че кросоувърът получава 2.0-литров TwinPower Turbo четирицилиндров двигател, който произвежда 178 к.с. Той е съчетан с автоматична трансмисия и стандартна система за задвижване на всички колела.

Всичко това трябва да позволи на кросоувъра да ускори от 0-100 км/ч за 7,3 секунди, преди да достигне максимална скорост от 222 км/ч.


Още снимки на кросоувъра - вижте в галерията:


0 от 500