fallback

Tesla пуска GigaBier – 3 малки бутилки за 89 евро

Пивото Limited Edition Pilsner е вдъхновено от Cybertruck

Американската компания Tesla официално пусна на пазара GigaBier Limited Edition Pilsner, която е „приготвена от киборги, направена от хора“, както се казва в официалния туит на производителя на електрически коли. Лимитираната серия бира се произвежда в Германия и се предлага в кутия от три стилни бутилки по 0,330 л. И както много от екстравагантните идеи на Илон Мъск, цената също впечатлява – 89 евро! GigaBier е с 5% алкохол и се прави с вода, малцов ечемик, мая и „Cyberhops“.

 

 

Ето как компанията описва алкохолната напитка на официалния си сайт: „Tesla GigaBier подражава на формата на Cybertruck, като същевременно почита 500-годишната традиция на немското производство на бира Reinheitsgebot. Насладете се на тази ограничена серия бира в стил пилзнер, произведена в Берлин с нашия изключителен сорт Cyberhops и нотки на цитрусови плодове, бергамот (малък цитрусов плод) и сладки плодове. Всяка бутилка разполага с безшевна лъскава черна обвивка със светещ в тъмното Giga воден знак. Наздраве!“

Още през 2021 г. по време на събитието Giga Fest в завода Gigafactory в Berlin главният изпълнителен директор на Tesla - Илон Мъск обяви, че ще пусне на пазара своя бира. И сега това е факт. Сред най-екстравагантните му продукти са още огнехвъргачки, одеколон за изгорена коса, кибер свирка и текила с ограничено издание, което беше продадено в две партиди и то за по-малко от час.

 

 

Американската марка електромобили не е единствената, която „потапя пръстите си в света на храните и напитките“. Volkswagen, например, произвежда свой собствен къри вурст във фабриката във Волфсбург от 1973 г. и през последните години германският производител е продал повече колбаси, отколкото коли. Продуктът на основата на месо дори има своя официален партиден номер.

 

 

fallback
  • #1
    Муахаха ( преди 1 година )
    Това е цялостната концепция на тесла!!! Евтино съдържание на висока цена и безмозъчни фенове да го хвалят по цял ден в нета! Сигурен съм, че тукашните заомбита като "до долния" TSLA и т.н. даже 89 евро за тая бира не могат да си позволят, камоли кола на Тесла да си купят, но иначе по цял ден висят по форумите да ги хвалят!!!!
fallback
Последни