fallback

Skoda подготвя премиерата на нов Kodiaq

След смяната на поколенията всички двигатели на кросоувъра ще бъдат хибридни

Снимки на второто поколение Skoda Kodiaq попаднаха в интернет. Семейният кросоувър трябва да бъде представен до края на тази година, а засега текат финални тестове. Това съобщава сайтът Auto.cz.

Новата Skoda Kodiaq ще запази познатия дизайн на предната си част с характерната шестоъгълна радиаторна решетка и издължени LED фарове. В същото време дизайнерите премахват релефа на страничните каросерийни панели. Задната врата обаче остава профилирана, а светлините, както и преди, са продълговати. Кросоувърът Skoda Kodiaq 2024 ще бъде изграден на платформата MQB, подобно на своя предшественик. Колата ще порасне малко по размери.

Интериорът на Skoda Kodiaq 2024 не е показан, но е известно, че кросоувърът в базовата си версия ще получи виртуално арматурно табло и увеличен мултимедиен сензорен екран. Както и досега моделът ще се предлага с 5 и 7 места.

Новата Skoda Kodiaq 2024 ще запази 1.5- и 2.0-литровите бензинови турбо двигатели, както и двулитровите турбодизели. Всички тези двигатели ще бъдат допълнени с 48-волтов "мек" хибриден тракт, а след това ще се появи и пълноценна хибридна версия на Skoda Kodiaq.

fallback
  • #1
    Ивайло ( преди 1 година )
    Сигурно ще стане още по недостъпен, не че стария беше по евтин все пак е Шкода.
fallback
Последни