IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Range Rover Velar е най-сивата кола в историята

По неизвестна причина англичаните вече не предлагат цветни версии на модела

Обновеният Range Rover Velar е най-сивата кола в автомобилната история. Не защото е скучна или твърде консервативна, а защото буквално е сива. Американецът Тим Одланд пръв се оплака в Twitter, че автомобилът се предлага "в какъвто цвят поискате, стига да е сив". Проверихме в конфигуратора на българското представителство и се оказа самата истина.
   
    
Range Rover Velar 2023, цветове
Eто как изглежда цветовата палитра в конфигуратора на българския представител

 

Е, с минимално преувеличение, защото новият Velar се предлага също с две различни бели бои и с една черна. Но всичко останало е в сивата гама: един сребрист металик, цели четири различни цвята сиво и нещо, което се води Varesine Blue. Но мимолетната надеждна, вдъхвана от името, изчезва, щом видите самия цвят - във "варезското синьо" няма нищо от италианското небе над Варезе. Само при много силна светлина можете да забележите, че всъщност и то не е съвсем сиво.
  
  
Range Rover Velar 2023, цветове
На силна неонова светлина "синьото от Варезе" наистина има синкав оттенък. Иначе изглежда просто сиво
  
   
Компанията все още не е коментирала защо при фейслифта са отпаднали цветните версии - досега имаше поне два наистина сини нюанса и един наситено червен. Базовият цвят за модела е белият. Всички останали се доплащат.
  
   
 

0 от 500
  • #1
    4 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Velar е най-красивият ровър - можеше една снимка да сложите в статията (тази не е на велар). И в сиво/сребристо е красив, но можеше да има синичко и червено.