fallback

Запознайте се с най-грозния Rolls-Royce Cullinan

Луксозният автомобил е персонализиран от германско студио, но се намира в САЩ

Като гледате тази ужасяваща конструкция дори не можем да се преструваме, че това е просто Rolls-Royce Cullinan, това може би е най-грозният Rolls-Royce Cullinan, констатира Аutoevolution.

 

 

Оценката е за автомобил на луксозната британска марка, който е продукт на базираното във Франкфурт тунинг ателие Keyvany Hayula, което има официален дистрибутор в САЩ - компанията за персонализиране на автомобили CB Auto Salon във Финикс, Аризона.

Keyvany Hayula не модифицира за първи път Rolls-Royce, но коментара за този екземпляр е че, това не е плод на въображение, идващо от ръководителите на луди или гениални виртуални автомобилни художници. Това е реален автомобил.

 

 

Rolls-Royce Cullinan в този си вид е поръчан да изглежда по този начин от някой, който вероятно е твърде екстравагантен човек. Естествено, не се съобщава неговото име, какъв е и от къде е.

Автомобилът обаче е достъпен за широката публика в Северна Америка чрез CB Auto Salon и се предполага, че поръчителят на „най-грозния“ Rolls-Royce Cullinan се намира в САЩ.

 

 

Всеки поръчков Rolls-Royce има една основна цел – да е уникален и да се откроява от „тълпата“. В случая с тази цел на достолепния „британец“ е монтиран искрящ LED пакет, обърнете внимание и на осветената решетка. Всички останали решения по персонализацията, за които не се съобщава какви са, сякаш бледнеят от първия поглед в лицето на иначе безспорно красивия класически Rolls-Royce.

 

fallback
  • #6
    анонимен ( преди 1 година )
    лекоциганскитунинг, но пак е трудно да съсипеш колата. Сигурно и с ла*на да я полеят пак ще си излгежда добре
  • #5
    Пак аз ( преди 1 година )
    А вашият ролс ройс, да не би да е по-красив
  • #4
    Ко речи ( преди 1 година )
    И кое му е грозното бре, ***. Хах може би другите са прави щом не я някоя руска бръкма то тогава за нищо не става
  • #3
    анонимен ( преди 1 година )
    Много си е хубав
  • #2
    235 ( преди 1 година )
    Най хубавите Москвичи... Слава Украйне.
  • #1
    234 ( преди 1 година )
    Най хубавите ***, да живее Русия Слава на Путин
fallback
Последни