fallback

Вижте Bugatti Chiron Super Sport в действие

Хиперколата ускорява от 100 до 200 км/ч само за миг (ВИДЕО)

Със своя 8,0-литров двигател W16 двигател Bugatti Chiron Super Sport е в състояние да достави до 1600 к.с. и да ви държи залепени за седалката до максималната му скорост. В това видео, заснето в Германия от Automann-TV, хиперколата, от която са произведени само 9 бройки (всяка на цена 3,2 млн евро) демонстрира нагледно своите способности, като ускоренията и записаните време говорят сами за себе си.

Шофьор, който е от екипа на YouTube-канала не се опита да кара с пълна скорост на неограничен участък от германския аутобан. Най-вероятно, защото от Bugatti не са дали съгласието си. Така пилотът трябва да се задоволи с ускорение от 0 до 100 км/ч, което става за миг след натискане на педала на газта.

Това видео показва, че Bugatti Chiron Super Sport може да ускори от 100 до 200 км/ч за 3,45 секунди. Обикновено това е времето, необходимо на спортна кола от високо ниво, за да достигне от 0 до 100 км/ч. Малко обаче са тези, които могат да ускорят толкова бързо след 100 км/ч. Електрическите автомобили, например, показват, че могат да ускоряват много бързо от място, но при повечето от тях мощността им обикновено се изчерпва над 100 км/ч.

Затова е и много любопитно да се види какво ще представлява следващото Bugatti, което ще бъде силно електрифицирано. Както е известно, френската марка се обедини с хърватския производител на електромобили Rimac, така че бъдещето на хиперколите обещава да бъде много интересно.

fallback
  • #3
    анонимен ( преди 1 година )
    Голем пасамак , мани мани. Помня един Ruf ctr жълт на цвят (от едно време) Правеше същите истории 80те
  • #2
    старен ( преди 2 години )
    2 ускорения и беж на зарядното за неколко часа!
  • #1
    младен ( преди 2 години )
    Две набирания и айде смяна на масло едни 20к евро :)
fallback
Последни