IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Мечка прекара цяла нощ в Range Rover и това не и хареса

Животното напълно унищожи интериора на луксозния SUV (ВИДЕО)

Промъкването на диви животни в паркирани автомобили е нещо, което се случва много често в наши дни, особено след като собствениците обикновено оставят след себе си остатъци от храна, които животните надушват от много голямо разстояние. В случая с Вики Константини обаче единственото, което е имало в колата, е било кутия с мента.


мечка в кола


Въпреки това, мечката успява да влезе в луксозния Range Rover, който е паркиран пред вилата на Констатини в Арнолд (Калифорния). Жената твърди, че е оставила колата отключена на алеята пред къщата, но няма представа как дивият звяр е успял да проникне в салона. Тя обаче е категорична, че животното е прекарало поне 7 часа в автомобила.

За цялото това време обаче мечката явно не е харесала интериора на Range Rover. Собственичката посочва, че всичко вътре е унищожено, а седалките са напълно изпочупени. Същото се е случило и с таблото и панелите на вратите, като най-вероятно животното е търсело начин да излезе.


мечка в кола


Въпреки пораженията, жената посочва, че най-лошото нещо, което мечката е оставила след себе си, е миризмата. Звярът е бил открит едва на сутринта, когато Константини е чула активирането на клаксона и е видяла включени аварийните светлини. Тя веднага се досетила, че вътре може да има заключено животно и отворила багажника с дистанционното.

Както се вижда на снимките и видеото, побеснялата мечка се втурва навън и бяга в гората. За щастие, при инцидента няма пострадали, ако не броим интериора на белия Range Rover.


0 от 500
  • #2
    4 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Наистина интересно как се е затворила вътре. А отварянето не е проблем. Дръпнала е някоя дръжка отвън и готово. Затварянето на вратата е странно обаче и нямам обяснение как може да се случи. После пък как не е дръпнала някоя ръчка за отваряне на вратите е странно при това унищожение, което се е случило в купето. Интересна работа...
  • #1
    6 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    застрахователна измама иначе няма отървяне от китайската рикша