fallback

Maserati пуска 10-годишна гаранция на двигатели и трансмисии

Компанията иска да разбие стереотипа за ненадеждността на италианските автомобили

Италианският производител Maserati пуска нова 10-годишна гаранция за своите двигатели и трансмисии. Програмата се нарича Extra10, като удължава живота на основните компоненти на задвижването, включително двигателя и трансмисията, Тя ще се предлага в допълнение към съществуващата гаранционна програма на Maserati, която е валидна за 4 или 5 години.

От компанията излязоха с изявление, че тази услуга позволява на Maserati да предостави на всички свои клиенти „иновативно предложение с добавена стойност по отношение на несравнима гъвкавост в света на автомобилите“. Целта е да се гарантира на клиентите на марката пълно спокойствие, съчетано с максимална производителност и удоволствие от шофирането, характерни за всеки автомобил.

Гаранционната програма Extra10 включва редица допълнителни услуги, включително доставка и връщане до сервизния център и наличие на резервно превозно средство. Предполага се, че програмата ще бъде достъпна и за бъдещите електрически превозни средства на марката, въпреки че това все още не е потвърдено.

Един от най-вълнуващите нови модели на Maserati в процес на разработка е изцяло електрическата версия на GranTurismo, наречена Folgore. Автомобилният производител не е потвърдил спецификациите на този модел, но се твърди, че той ще получи три електромотора със съвкупна мощност 1184 к.с.

Това би го направило най-мощното шосейно Maserati, правено някога. И ще бъде достатъчно, за да може Folgore да ускори до 100 км/ч за по-малко от 3 секунди, както и да достигне максимална скорост от 300 км/ч. В процес на разработка е и електрическа версия на суперколата MC20.

fallback
  • #5
    анонимен ( преди 1 година )
    до 10 години мазерати ще е в историята заедно с алфа ще стои като паметник в нечий гараж какви гаранции какви двг и трансмисии най много китайци да ги купят заради името и емблемата
  • #4
    анонимен ( преди 1 година )
    Със сигурност са доста по надеждни от Q7 или X5.
  • #3
    z8 ( преди 1 година )
    по скоро пазбира от балъци:)
  • #2
    До Bg голфаджията ( преди 1 година )
    Нищо не разбираш от коли, за разлика от жена си!
  • #1
    bg ( преди 1 година )
    Ейй оня ден тамън обяснавах на жената, че тия коли не са надеждни, а пък на нея много и харесвали...сега май ще трябва да се купува :-)
fallback
Последни