fallback

Как сами да отстраним щети от градушка по колата?

Показваме ви два прости метода, които не изискват средства

Едрите градушки причиняват много щети по автомобилите и отстраняването им е трудно и в повечето случаи - скъпо. сега ще ви разкажем за два трика, които могат временно (или пък за постоянно) да решат проблемите по каросерията на автомобила ви.

Най-хубавото е, че можете да ги приложите сами, без да се налага посещение в сервиз и отделянето на голяма сума пари от семейния бюджет. Разглеждаме основните проблеми при градушка - спукани стъкла и вдлъбнатини по каросерийните панели.

Как да спрем спукано предно стъкло

За да забавите по-нататъшното нарастване на малка пукнатина на предното стъкло, докато не решите да я поправите или да замените стъклото с ново, боядисайте пукнатината с прозрачен лак за нокти от двете страни на предното стъкло. Разбира се, този метод е краткотраен и работи само при малки и незначителни пукнатини, но за известно време може да помогне.

Как да поправите вдлъбнатина в кола със собствените си ръце

Ако тази вдлъбнатина е малка, обикновено изтегляне или избутване и малко прилагане на физическа сила ще ви помогнат. Такъв процес на изправяне на вдлъбнатини не е толкова ефективен, но пък и не изисква специални умения - дори жена може да се справи с него. За целта ви е нужен най-простият уред за отпушване на канали. Има много видеоклипове онлайн, показващи как се прави.

fallback
  • #7
    анонимен ( преди 1 година )
    Хахахаххахйхахъхъхъхъхъхахахахахахахйхйхй
  • #6
    анонимен ( преди 1 година )
    6-ти, какви са тези специални сервизи? Не съм чувал за специален сервиз за оправяне щети от градушка.
  • #5
    лудогорец9 ( преди 1 година )
    има специални сервизи за тази цел
  • #4
    анонимен ( преди 1 година )
    Ако някой успее да изправи вдлъбнатина от градушка с уреда за отпушване на канали му давам каквото желае! По-голяма простотия от тази не бях чувал. Върхът сте ауто к0медианти!
  • #3
    Ха ( преди 1 година )
    Ако с чук удряме между две вдлъбнатини оставени от градушка то ние ще направим нова вдлъбнатина и така на края няма да има разлика дали е от градушка или от чук и проблема е решен.
  • #2
    Трагедия ( преди 1 година )
    Поредната простотия от Петър Захариев-Румен Славов! Това е един и същи човек,личи си от километри! Един и същ *** стил на писане на статии!
  • #1
    Вин ( преди 1 година )
    Дрън, дрън, че пляс!
fallback
Последни