IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Драма за Роналдо – няма да може да кара колите си

На португалеца може да му се наложи да седне зад волана на нова марка

Някои хора сутрин пътуват на работа с градския транспорт, а други разчитат на единствената кола, която притежават. Има и такива, които подобно на Кристиано Роналдо, се сблъскват със сериозен проблем – да изберат с коя от суперколите си да се придвижват днес.


Кристиано Роналдо


Португалската мегазвезда на „Манчестър Юн“ обаче скоро вероятно няма да има такъв проблем, тъй като новият мениджър на тима Ралф Рагник смята да вземе сериозни мерки за затягане на дисциплината и реда в съблекалнята. По време на престоя си в Лайпциг треньорът забрани на играчите си да карат собствените си коли, когато идват на тренировка. И ако се вярва на вестник Mirror, сега 63-годишният германецъ вероятно ще направи същото.

Идеята на Рагник е на футболистите да бъдат предоставени не толкова „крещящи“ и набиващи се на очи служебни автомобили. Това ще намали напрежението между самите футболисти и ще успокои феновете, които с право са недоволни от слабото представяне на отбора през този сезон.


Кристиано Роналдо


Ако идеята на треньора бъде реализирана, то играчите на „Манчестър Юн“ ще получат автомобили на Chevrolet, тъй като американската компания е спонсор на клуба. А това означава, че Роналдо няма да може да използва впечатляващата си колекция от автомобили. В гарга на португалеца има две Lamborghini Aventador, Rolls-Royce Cullinan, Chevrolet Camaro SS, Ferrari F12 tdf и McLaren Senna. Наскоро приятелката му Джорджина Родригес му подари Brabus G-Class за рождения ден, а самият португалец плати 8 млн евро за Bugatti Centodieci .

0 от 500